Canım ikizlerimin bugün doğum günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
bugün 21 aralık pazartesi benim minik kuşşlarımıın doğum günü
yıllar ne kadar çabuk geçti oysa daha dün gibi geliyor bana yıl 21 aralık 2002 ogün oldukça zor bir doğğumla ikizlereimi dünyaya getirmiştim ikizlerim dünyaya geldiklerinde 1 kilo650 gr dünyaya geldiler bir kaç gün kuvezde kaldıılar daha sonra her şşey iyi diye söyleyip eve gönderdiler ve zorlu bir süreç beni ve eşimi bekliyordu öylesineki kuzucuklarıım ikimizide öylesine korkutuyoduki çok zayııftıılar ve yaşşama sııkıı sııkıı tutunmaya çalıışşııyorlardıı onlarıı kaç defa beşşiklerinde nefesleri tııkanııp mosmor kesildiklerinde elim ayağğııma dolaşşıırdıı erkekler daha soğukkanlıı oluyorlar bu bir gerçek yavrularıım bu hale geldiklerinde eşim çocuklarıımıın ayaklarıından tutup bir silkelerdi ve onlar kendilerine gelirdi bu böyle kaçdefa tekrarıı oldu sayıısıınıı ben bile unuttum ama dedim ya yaşama sııkıı sııkıı tutunuyorlardıı ogünlerde yaşşadıığıımıız korkuyu dile getirmek çok zor ve o zorlu süreci atlattıık şimdi kuzucuklarıım 7.yaşşlarıına doldurdular ve allah ııma çok şükür çok da sağlııklılar canıım yavrularıım iyiki varsıınıız iyiki yaşama sıkıı sıkı tutundunuz sizleri çok seviyorum senam ve sefam sizler benim yaşşam kaynaklarıım ve hayat sevincimsiniz sizleri çok ama çok seviyorum allahım ömrünüzü uzun etsin mutluluklarıın en güzeli hep sizinle olsun doğğum gününüz kutlu olsun annecim

1439.jpg

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Nice mutlu yıllara...

İyi ki doğmuşlar ve iyi ki senin gibi bir annelere sahipler.:eek:

Allah bahtlarını açık etsin. Nice nice birlikte mutlu yıllara

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
nıce mutlu yıllara sılamm :eek: Rabbım yavrularının acısını gostermesın nıce nıce yenı yılları hep bırlıkte saglıkla huzurla mutlulukla elele kutlayın ınsallah dogum gunlerı kutlu olsun :hhhhhh:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Nice mutlu yıllara...

İyi ki doğmuşlar ve iyi ki senin gibi bir annelere sahipler.:eek:

Allah bahtlarını açık etsin. Nice nice birlikte mutlu yıllara

arinacıım çok teşşekkür ederim canıım bu güzel duyguyu allahıım inşşallah sanada tez zamanda yaşşatıır benim güzeller güzeli hemşehrim öptüm canıım seni:eek::eek::eek:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
nıce mutlu yıllara sılamm :eek: Rabbım yavrularının acısını gostermesın nıce nıce yenı yılları hep bırlıkte saglıkla huzurla mutlulukla elele kutlayın ınsallah dogum gunlerı kutlu olsun :hhhhhh:

canıııııııımmmmmmmm sağğol birtanem nerelerdesin canıım sen özlettin kendini dualarıın ve temennilerin için teşşekkürler hayatıım:eek::eek:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

iyiki dogmuslar
iyiki varlar
nice nice senelere insallah
yüzlerinden o sicacik gülümseme hic eksik olmasin
ve hersey daima gönüllerince olsun
:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

inciiiiiiiiiimmmmmm canıımsıın yaaaaaaaa çok güzel olmuşşlar yaaa bayııldıım ah keşşke bu resimleri bu şşekilde elime alabilseydim çok sağğol birtanem ikizlerime hediyeni göstereceğğim bayııldıım harika olmuşş teşşekkür ederiz teyzesi:eek::eek::eek::eek::eek:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Sılam canım arkadaşım benim..
İkiz anası olmak zordur derler ama sen zorluğu atlatmışsın maşallah
İkisini bir arada çıkarmışsın helal olsun sana-hmm
Rabbim bahtlarını açık etsin..
Gülen yüzleri hiç bir zaman solmasın inşallah
İyiki doğmuşlar,mutlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum:eek:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Sılacım ,ikizlerini Doğum Günün Kutlarım Canım ,nice Sağlıklı Güzel Günleri Birlikte Geçirminiz Dileğiyle:eek:

Bu Arada Benim Kızımında Doğum Günü 21 Aralık En Kısa Gün En Uzun Gecede Doğmuşlar:besik:
Hep Aklıma Gelir:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar