Canlı yayında ölüme tepki yağdı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
327374973494.jpg

Canlı yayında ölüme tepki yağdı

Milyonlarca kişi, kanser olan İngilizin son nefesini verme anını izledi! Olaya tepki gösteren binlerce kişi ünlü haber kanalının telefonlarını kilitledi.

BBC kanalında yayınlanan belgeselde karaciğer kanseriyle boğuşan 84 yaşındaki Gerald'ın son iki ayına yer verildi. Yaşlı adamın saniye saniye ölümünün yayınlanmasının ardından, tepki gösteren binlerce kişi BBC kanalının telefonlarını kilitledi.

İngiliz BBC televizyonunun prime time kuşağındaki belgeselinde kanser hastası yaşlı bir adamın ölüm anını yayınlaması yeni bir tartışma başlattı. BBC, belgeseli yayınlama nedenlerinin 'ölüm anında insan vücudunun fonksiyonlarını yitirme evrelerini göstermek' olarak belirtti. Ancak bu tür bir belgeselin yayınlanmasına karşı çıkanlar, BBC'nin reyting peşinde koştuğunu ve 'ölümün kişi ve ailesinin özeli olduğunu savundu.

Karaciğer kanserine yakalanan 84 yaşındaki Gerald adlı İngilizin ölüm döşeğindeki son iki ayı videoya çekildi. 1 Ocak'ta Gerald son nefesini verdiğinde de kameralar yayındaydı. Dün gece yayınlanan belgeselde, Gerald son nefesini vermeden önce 'Bir mucize olmadıkça ölümden kurtulamayacağım ama korkmuyorum. Yaşamın bir film karesi gibi kesileceğine de inanmıyorum, ben bir şekilde yine var olacağım' dedi ve öldü.

SON İKİ AYINI DAKİKA DAKİKA KAYDETTİLER

84 yaşındaki Gerald'ın son iki ayı dakika dakika kameraya çekildi. Belgeselin yayınlanmasına karşı çıkanlar, BBC'nin telefonlarını kilitledi.

Sabah

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Fazla merak iyi değil bence..son nefesini veren bir insanın nesini merak edip yayınlıyorlar acaba üstelik herkesin yaşıyacağı bir olayı..merak eden gitsin morgta otursun..tövbe tövbe yada ölümü sıkça ansın zira daha faydalı...

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
umutlu kanser hastalarınada kötü moral veriyorlar .kanser hastasının üzerinden reyting mi olur.Allah başlarına verir birileride onların üzerinden reyting yapar Allaha gördüreceksin işini

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar