Aşk Sancısı
Daimi Üye
Malzemeler
- 1 su bardağı sıcak su
- ½ su bardağı tuzsuz tereyağı
- 1 yemek kaşığı şeker
- 1 su bardağı un
- 4 adet yumurta
- ½ tatlı kaşığı tuz
Cannoli Krema
- 1 su bardağı ricotta peyniri
- 1 su bardağı mascarpone peyniri
- ½ tatlı kaşığı vanilya özü
- ½ su bardağı pudra şekeri
- ¼ tatlı kaşığı tarçın
Tarif
- Fırınınızı 220 dereceye getirin.
- Fırın tepsinizi pişirme kağıdı ile kaplayın.
- Orta boy bir sos tenceresinde sıcak suyu,tereyağı,şekeri ve tuzu tahta bir kaşık ile karıştırın ve unu bir seferde ekleyerek karıştırmayı hiç bırakmadan hamuru toparlayın.
- Ateşten alıp yumurtaları teker teker ilave edin ve karıştırın.
- Harcı krema torbasına alıp pişirme kağıdının üzerine istediğiniz şekli vererek aralıklar ile sıkın.
- 15 dakika bu ısıda pişirin ve 15 dakika sonrasında ısıyı 175 dereceye düşürüp 10 dakika daha pişirmeye devam edin.
- Fırın kapısını pişirme süresince açmayın.
- Içinin kreması için,bütün malzemeyi karıştırın ve krema torbasına alın.
- Hazırladığınız pufları ortadan bölüp içine krema sıkın ve pudra şekeri ile süsleyip servis edin.