Cansel Elçin evlendi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
cansel1_d.jpg

Cansel Elçin evleniyor

"Hatırla Sevgili" dizisiyle yıldızı parlayan Cansel Elçin (39), geçen yazdan beri birlikte olduğu Pınar Apaydın’la evlilik kararı aldı.

Elçin, ünlü yapımcı Hüseyin Apaydın’ın kızı olan Pınar Apaydın’la çarşamba günü nikah masasına oturacak. Yakın çevresinin Angelina Jolie’ye benzettiği için Angelina lakabı taktığı Apaydın ile Elçin, düzgün ilişkileriyle örnek gösterilen çiftlerin başında yer alıyor.

Sabah

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bence Angelina´dan daha güzelmis, ben benzetemedim ayrica. :benmi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
Ben Anne Hathaway benzettim :eller:
images

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
cansel1_d.jpg

Cansel Elçin evlendi

Oyuncu Cansel Elçin yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Pınar Apaydın ile dün Tarabya Fransız Bahçesi’nde düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

150 kişinin davetli olduğu kır düğününe çiftin aile yakınları ve dostları katıldı. Tören öncesi eşi Pınar Apaydın ile basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cansel Elçin’in bıyıkları dikkat çekti. Bir hayli heyecanlı olduğu gözlenen Elçin “Çok mutluyuz, bizim için çok özel bir gün. 6 ay önce ben evlilik teklifinde bulunmuştum. Çok romantik bir teklif oldu. Bir süre önce balayımızı Paris’te yapmıştık. İkimiz de hayatta planlı yaşamıyoruz. Çocukları çok seviyoruz ve olacaksa ikimiz de bir çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz” dedi. Çiftin nikah şahitliğini Doğu Yücel ve Yosef Karadeniz yaptı.

Sabah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar