Cardak Kebap - Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre


Malzemeler:


  • yarim kilo kusbasi et
  • 2 kuru sogan
  • 3 dis sarimsak
  • 2 domates
  • 3 sivribiber
  • sivi yag
  • tuz
  • pulbiber
  • kekik
  • 10 tane crep
  • üzeri icin kasar peyniri

Yapilisi:


  1. etleri pisiriyoruz
  2. sivi yag ile kavuruyoruz
  3. ince kiyilmis sogan ve sarimsaklari ekliyoruz
  4. küp küp dogranmis domates ve biberleri ekliyoruz
  5. tuzunu, biberini ve kekigini ayarliyoruz
  6. pisen etleri önceden hazirladigimiz creplere bölüstürüyoruz
  7. crepi bohca gibi kapatip tepsiye yerlestiriyoruz (kat yeri asagiya bakacak)
  8. üzerine bir dilim kasar peyniri koyup
  9. 180 derecede peynirler eriyene kadar pisiriyoruz
ALINTI
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst