Çekim Hatalarım :D (nk83)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.634
Videomu tabiside bir kerede çekemedik :D
Kartlar çok gıcıktı ve elime gelmiyordu :ko
Tabi kartları yere at topla belim ağrımıştır :D
Hazırladıgım video 2 günde çekildi :hihi:
Çekim hatalarınıda silmedim ve tatlı bi anı olarak birleştirip sizlerle paylaşmak istedim :hihi:
Oldukça eğlendim :teytey:
@nk83 kırmızı sevdigin için kırmızıyı tercih ettim :huhuu:

:teytey: İYİKİ DOĞDUN :teytey:

[DM]/xyy06i_nk-cekim-hatalary_fun[/DM]

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Ayyy kopa kopa bir hal oldum :ko terste tutmuş kestiiiik :kahkaha: bir ara yeter ulee çekmiyorum diyecen sandım :ko sonu süperdi gülüşünü yirim :ko canımsın sen süpersin bacım ya sana buradan kocaman öpücüklerimi yolluyorum :eek:pucuk:

Kırmızıları bile düşünmüş ya

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.634
Ayyy kopa kopa bir hal oldum :ko terste tutmuş kestiiiik :kahkaha: bir ara yeter ulee çekmiyorum diyecen sandım :ko sonu süperdi gülüşünü yirim :ko canımsın sen süpersin bacım ya sana buradan kocaman öpücüklerimi yolluyorum :eek:pucuk:

Kırmızıları bile düşünmüş ya

:ko:ko
Beğendin ya yüzündeki tebessümün oldumya bu bana yeter :kayris:
Canımsın unuturmuyum nan :D o anı hele sordumya ne renk seviyon :ko hayırdır dedin :D manitamla buluşcam dedim :kahkaha::kahkaha:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
:ko:ko
Beğendin ya yüzündeki tebessümün oldumya bu bana yeter :kayris:
Canımsın unuturmuyum nan :D o anı hele sordumya ne renk seviyon :ko hayırdır dedin :D manitamla buluşcam dedim :kahkaha::kahkaha:

Oldun valla ağzım kulaklarımda kapanmıyor kapanacak gibide durmuyor:ko:ko

O zaman manitan benmişim gibi ne seceremi araştırıyorsun demiştim :kptmya: çünkü yemedim bilesin

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.634
Oldun valla ağzım kulaklarımda kapanmıyor kapanacak gibide durmuyor:ko:ko

O zaman manitan benmişim gibi ne seceremi araştırıyorsun demiştim :kptmya: çünkü yemedim bilesin

:kahkaha::kahkaha: boşver kapanmasın :D sen şimdi yatıncada sırıtırsın ayy kurban olurum o gülüşüne lülüğüm :ko Heee yedin bence :D itiraf et bakem :D çekimin senin için oldugunu seziyormuydun :ko

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ayyy bu çekim hatalarını ben ilk izlerken varya koptum koko:kobide Nkcım Bitterime diyomki sen bukadar şeyi yaptın ben kıskandım benim bide nufus doğumgünüm var oda 16 nisan aynısını istiyorum dedim Bitterdeki yüz ifadesi şu:ne::ne:sonra da yavrum yazık tamam yaparım diyo ama ben o anda onun ne halde olduğunu düşünebiliyordum ve gülmekden pc başında çatladım sonra kıs şaka dedimde kız anca rahatladı:ko:ko:kokıyamam canım yaa beni kırmamak için peki diyo ama oan eline geçsem beni bikaşık suda boğcak gibiydi çaktırma:ko:ko:ko:ko:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.634
:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko
:D :D :D
Ayyy bu çekim hatalarını ben ilk izlerken varya koptum koko:kobide Nkcım Bitterime diyomki sen bukadar şeyi yaptın ben kıskandım benim bide nufus doğumgünüm var oda 16 nisan aynısını istiyorum dedim Bitterdeki yüz ifadesi şu:ne::ne:sonra da yavrum yazık tamam yaparım diyo ama ben o anda onun ne halde olduğunu düşünebiliyordum ve gülmekden pc başında çatladım sonra kıs şaka dedimde kız anca rahatladı:ko:ko:kokıyamam canım yaa beni kırmamak için peki diyo ama oan eline geçsem beni bikaşık suda boğcak gibiydi çaktırma:ko:ko:ko:ko:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
:D Nabıyım nan :ko:ko seni kırmak mümkünmü :ask::ask: Ama gercekten öyle birşey varsa yapardım :D -ciko-ciko Zevkle :kayris:
Harikasin ne diyeyim :cokkomik:
:hihi: tesekkür ederim bitanem -ciko
ayy süperdi, yaaa çekim hatalarına çok güldümm bitter alemsın sen yaaa :kahkaha::kahkaha:

:D :D gülün diye ekledimdi :D :ko

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Öyleyim gerçekten :leo: çok özel bir hediye oldu bana o videoyu hep saklayacağım hazır konuya girmişken bir daha izleyeyim şu karizmatik gözlüklü çıtırı :hihi:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.634
Bu şarkıyı her dinlediğimde aklıma geleceksin :cokkomik: Süpersin canım daha ne denilebilirki ...

ÇOğu insan uğraşmaz inanki.nk83 çok şanslısın :eek:

Nk'yi kuzenime alacağım yol yapıyom :ko:ko:ko
(işin şakası tabikide, nk'yi gerçekten çok seviyorum ruh ikizim gibi :D bayılıyorum ona :D Beni hertürlü anlıyor :kayris: bidenem benim yirim yir :eek: )
Öyleyim gerçekten :leo: çok özel bir hediye oldu bana o videoyu hep saklayacağım hazır konuya girmişken bir daha izleyeyim şu karizmatik gözlüklü çıtırı :hihi:

yerim nan seni çirkin :ko:ko (kuzenden alıntıdır) :ko:ko Sakla bakalım 80'yaşımdaki dogum günümde siteye eklersin :D bak böyle bişeydin nerde o eski günler diyip ağlaşırdık sanırım :ne: aman allahım düşüncesi bilem kötü :D Allahım buruşuk muşamba oluşumu görmeden öliyim daha iyi :kahkaha: İçim yandı nan :D Ben hiç büyümek istemiyorum :uzgun:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Bitter kız,azmine hayran kaldım bir tek sen değil yalnız yengende seninle bir olmuş ya,,acıdım valla:1:eek: kızı da işlerine alet etmişsin.Seninle bir olmuş:nazo:
Ama her haliyle düşüncende yaptığında unutulacak şeyler değil inan.Çok emek etmişsin ve emeğinede değen bir proje çıkarmışsın.
Helal sana-alkis

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.634
Bitter kız,azmine hayran kaldım bir tek sen değil yalnız yengende seninle bir olmuş ya,,acıdım valla:1:eek: kızı da işlerine alet etmişsin.Seninle bir olmuş:nazo:
Ama her haliyle düşüncende yaptığında unutulacak şeyler değil inan.Çok emek etmişsin ve emeğinede değen bir proje çıkarmışsın.
Helal sana-alkis

:D sıkıyosa yapmasın :ko:ko boğarım onu oracıkta :D :kahkaha: tesekkür ederim balım benim beğenmene cok sevindim :D İnsallah senin dogum gününde daha farklı süprüzlerim olucak

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
:D sıkıyosa yapmasın :ko:ko boğarım onu oracıkta :D :kahkaha: tesekkür ederim balım benim beğenmene cok sevindim :D İnsallah senin dogum gününde daha farklı süprüzlerim olucak

Olmazsa zaten bir daha hanımefendinin kapısından içeriye almayacağım seni:ciklet:
Kovarıımmtehditlerin en büyüğü bu oldu sanırım:cilgindans:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.634
Olmazsa zaten bir daha hanımefendinin kapısından içeriye almayacağım seni:ciklet:
Kovarıımmtehditlerin en büyüğü bu oldu sanırım:cilgindans:

:ko olum nan okadar kıskandıgını tahmin etmemiştim abuuu :D :D baksana kıskanclığın beni kapı dışarı edecek kadar kabarmış :ko vışş vaktim oldugu icin derince düşünüp sana özel birşeyler hazır edeceğim :D ama nk gibi rep'e boğmanı istiyorum :ko:ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar