Cep telefonu olmadığı zamanlarda sevgilinizle nasıl buluşurdunuz?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
liseye ilk başladığım zamanlar cep tel yoktu benim mektup filan yazılırdı ortak arkadaşlar aracı yapılırdı 21 yaşındayım ama o çağa yetiştim yani:)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Ben ortaokul 1.sınıfta bir aşkım vardı,çocuktum onunla kağıtlar atardık yazılı birbirimize:gul:eek: şekilde irtibat sağlardık..

Sonra mahallede camdan cama bakıştığım Halilim vardı,büyük aşkımdı o benim,ay ne severdim onu,nasıl bir aşktı benimkisi:kptmya:
Işıkları açıp kapatırdık ve el kol hareketleri ile selamlaşırdır,öpücükler atardık:kptmya:
Ay beni ne kadar geriye götürdün ilknur,şimdi aklıma geldi yaaa.
Ah Halilim ah nerdesin ne yapıyorsun şimdi aceba:kptmya:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bende düşündümde okul sağolsun çokkkk sabah çıkayım diye beklemiştir ergün vardı ilk aşkım ahhh ne çekti yazık kaçta gelip gidecegim belli olmadığından sabahın köründe kapımızın karşısında beklerdi beni

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
mektupla :kupa:
artık iyice öğrenmiştik mektubun kaç günde gelip gittiğini:gul:
birde normal tel.vardı tabi ki,ama çok yazmasın diye mektupta yazardık:kptmya:

tavsiye ederim ,
ne demişler söz uçar ,yazı kalır:sigara:

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Bizde eşimle cep telefonumuz yokken mektuplaştık bir yıl boyunca. Sonra bir ara ayrılınca yaktım ben onları sinirle. Biz şimdi bile aynı evde yaşadığımız halde mektup yazarız bazen birbirimize. Mesela geçen gün biraz tartışıp uyuduk,sabah uyandım eşim bana mektup yazıp masanın üzerine bırakmış,işe gitmeden.

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
Ben ortaokul 1.sınıfta bir aşkım vardı,çocuktum onunla kağıtlar atardık yazılı birbirimize:gul:eek: şekilde irtibat sağlardık..

Sonra mahallede camdan cama bakıştığım Halilim vardı,büyük aşkımdı o benim,ay ne severdim onu,nasıl bir aşktı benimkisi:kptmya:
Işıkları açıp kapatırdık ve el kol hareketleri ile selamlaşırdır,öpücükler atardık:kptmya:
Ay beni ne kadar geriye götürdün ilknur,şimdi aklıma geldi yaaa.
Ah Halilim ah nerdesin ne yapıyorsun şimdi aceba:kptmya:

nerde kimbilir :) kuzum çok eskilere gitmişsin :)

yan komşumuzdu 2 ev ötemizde aramızdaki evdede ortak arkadaşımız vardı hani sevgili anlamında bir buluşmamız olmadı ama birbirimizden haberler alırdık birimiz dışarı çıksa diğerine haber gider oda katılırdııı
:salincak:
hey gidi günler

:cicikadin:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
o zaman haberciler vardi canim, ara bulucular. daha cokta kücük cocuklar. ben mesela ilkokul zamanimda bir abla icin cok mektup, haber tasidim -ayse

ece21

Aktif Üye
Tepki
216
mektupla ya da olmadı haberci olurdu herhalde aramızda ama iyiki tel. var bu devirde kimseye güven olmaz:( sana kızdımı bir anda ispiyoncu olabilir:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar