]

Malzemeler (2 kişi için)
* 1 adet yufka
* 1/2 çay bardağı rendelenmiş kaşar peynir
* 1/2 çay bardağı dil peyniri
* 1/2 çay bardağı ceviz
* 1 çay bardağı krema
* 1 adet yumurta
* 1/2 çay bardağı süt
* 6 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
1. Tepsinin içine yağlı kağıt serilir.
2. Yufka 16 cm’lik tepsiye serilir.
3. Kenarlarından sarkan kısımlar koparılır.
4. Krema, yumurta, süt ve zeytinyağı çırpılarak bir sos oluşturulur.
5. Tepsideki yufkaya sostan sürülür.
6. Peynirler ve ceviz serpilir.
7. Koparılan yufka parçalarından bir kısmı ile üstü örtülüp soslanır.
8. Kalan ceviz ve peynirler konulur.
9. Üzeri kalan yufka ile örtülüp kalan sosun tamamı dökülür.
10. Yarım saat buzdolabında bekletildikten sonra 175 dereceye ısıtılmış fırında üstü kızarana dek pişirilir.

Malzemeler (2 kişi için)
* 1 adet yufka
* 1/2 çay bardağı rendelenmiş kaşar peynir
* 1/2 çay bardağı dil peyniri
* 1/2 çay bardağı ceviz
* 1 çay bardağı krema
* 1 adet yumurta
* 1/2 çay bardağı süt
* 6 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
1. Tepsinin içine yağlı kağıt serilir.
2. Yufka 16 cm’lik tepsiye serilir.
3. Kenarlarından sarkan kısımlar koparılır.
4. Krema, yumurta, süt ve zeytinyağı çırpılarak bir sos oluşturulur.
5. Tepsideki yufkaya sostan sürülür.
6. Peynirler ve ceviz serpilir.
7. Koparılan yufka parçalarından bir kısmı ile üstü örtülüp soslanır.
8. Kalan ceviz ve peynirler konulur.
9. Üzeri kalan yufka ile örtülüp kalan sosun tamamı dökülür.
10. Yarım saat buzdolabında bekletildikten sonra 175 dereceye ısıtılmış fırında üstü kızarana dek pişirilir.