SELAM ARKADAŞLAR.ŞÖLE BİŞEY DUŞUNDUM.CEVREMİZDE SOKAGIMIZDA YARDIMA İHTİYACI OLAN İNSANLAR VEYA COCUKLAR VEYA YETİMLER VARMI NE KADAR HABERDARIZ SOKAGIMIZDAN MAHALLEMİZDEN. DİYORUMKİ KENDİ SOKAGIMIZA BİR BAKALIM BELKİDE UFAK BİR KATKIYLA VEYA MANEVİ BİR DESTEKLE BİR İNSANA YALNIZ OLMADIGINI GÖSTERİR ONUN HAYAT TUTUNMASINA BİR NEBZEDE OLSA YARDIM EDERİZ UNUTMAYALIM PEYGAAMBER S.A.V. KOMŞUSU AC İKEN TOK YATAN BİZDEN DEGİLDİR BUYURUYOR.UMARIM DİKKATE ALIRSINIZ TAVSİYEMİ..BURDA BİRBİRİMİZE TEŞVİK OLMASI ANLAMINDA VARSA BÖLE BİR GAYRETİMİZ ANLATALIM SELAMLAR:cicek:
İnanın eşim ile şu ana kadar elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığımız aileler var.
Evet özellikle yakınımızdaki gördüklerimizle bire bir ilgileniyoruz.
Evet çok zor durumda oldukları bir gerçek.Ancak bu yardımı yaparken ellerine üç beş para verip göndermekle değil,bizzat markete birlikte gidip eksiklerini alarak,yada çocuğu okuyacaksa kırtasiye masraflarına karşılayarak....yapıyoruz.
Hatta en son sitemize yeni bir kapıcı taşındı ve haberlere göre oğlumdan 1 yaş küçük oğlu olduğunu duydum ve hemen tüm küçülenleri,oğlumun beşiğini gönderdim.
Rabbim çocuklarımın sadakası niyetine yaptım,hemde beşiği ve yatağı olmayan bir bebeğe yardımcı olmak için yaptım.
Rabbim yardım etsin darda kalanlar inşallah.