nk'm sen begendıysen Bıtterle gonderdıgım habere he de ben sana onu aldırtırım merak etme
Ooo Aslı'dan nk'ye alttan alttan göndermeee (düğünlerdeki amcasından geline burma bilezik der gibi oldu :gul Ya biz bitterle o muhabbeti en heyecanlı yerde sezon finalinde gibi bıraktık dermişim :kohem tabak çanağı kız tarafı yapar bacım sende yani o kadar da değil:ko
ay koptum ya :ko
kız sızın sezon fınalınıze hae burda ben fınal yaptınız bıttı sanıyorum burda sana nasıl yol yapsam dıye gobegım cıkıyor :ko aman canım oglan kız ne farkeder sen bı he de gerısı muhım degıl
Kop kop açılırsın bende koptum :nazo: ayyy umuma açık yerdeyiz yarın bütün site tepemizde Aslıııı muhabbeti keees biraz daha gülersem tabak takımı değil bana çene yaptırtman gerekecek he :gul: düşünsene amca mikrofondan bağırıyor damadın ailesinden geline yaldızlı porselen kaplama çene protezi ayyy sus nk :kahkaha:şu an dönülmez akşamın ufkundasın çene için çooook geç nk anaaam ben bunu hikayeye diyalog alırım :ko
Sulalemızn tanıdık dıscısı var bacım korkma porselen arcopal ne ıstersen ondan alırız protezı:ko:koayyyy muhabbete bakkkk :ko
gece gece fenalık gecırıyorum :gulsemmi::gulsemmi:
:ko