:rose:
malzemeler
250 gr margarin
2 su bardağı pudra şekeri
yarım su bardağı toz şeker
1 adet vanilya
kakao
hazırlanışı
oda sıcaklığında eritilmiş margarin ile pudra şekeri çırpılır içerisine toz şeker vanilya ve alabildiği kadar un ilave edilir ve hamur yoğurulur.
sert bi hamur elde edilir.
elde ettiğimiz hamuru ikiye bölüp bir bölümünü kakao ile yoğururuz.
ve iki hamurdan da fındık büyüklüğünde toplar yuvarlanır
çiçek şeklinde bir kakaolu bi sade olarak dizilir.
yağlanmış tepsiye dizilir ve
150 derece ısıtılmış fırına verilir.
kurabiyelerin çok kızarmaması gerekir
afiyet olsun
malzemeler
250 gr margarin
2 su bardağı pudra şekeri
yarım su bardağı toz şeker
1 adet vanilya
kakao
hazırlanışı
oda sıcaklığında eritilmiş margarin ile pudra şekeri çırpılır içerisine toz şeker vanilya ve alabildiği kadar un ilave edilir ve hamur yoğurulur.
sert bi hamur elde edilir.
elde ettiğimiz hamuru ikiye bölüp bir bölümünü kakao ile yoğururuz.
ve iki hamurdan da fındık büyüklüğünde toplar yuvarlanır
çiçek şeklinde bir kakaolu bi sade olarak dizilir.
yağlanmış tepsiye dizilir ve
150 derece ısıtılmış fırına verilir.
kurabiyelerin çok kızarmaması gerekir
afiyet olsun