Çift başlı bebek şaşırtıyor (Hamileler Bakmasın)

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft99_mf1855356.Jpeg

Tek bir vücutta dünyaya gelen ikizlerin 25 yaşındaki annesi hamileyken ultrasona girmediği için nadir görülen durumu doğum sırasında öğrendi.

Brezilya’nın Para eyaletinde bulunan Anajas şehrindeki hastanede doğum yapan genç anne ve 4,5 kilo ağırlığındaki bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Doktorlar, bebeğin iki kafası olmasına rağmen tek bir kalbi olduğunu, diğer organlarının ise normal bir şekilde işlevini sürdürdüğünü ifade ederken, ayrıca her iki bebeğin de sağlık durumunun mükemmel olduğunu bildirdi.

Normal doğumun bu gibi durumlarda hem anne hem de bebekler için risk oluşturduğuna dikkat çeken hastane müdürü, bu nedenle doktorların sezaryen yöntemini tercih ettiğini söyledi.

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
Rabbim sen büyüksün

ay ben göz yaslarima hakim olamiyorum suan
cok kötü oldum ya
ne yazicagimi sasirdim
Allahim anne babasina kolayliklar versin
ve bu meleklerede yasama kolayligi insaALLAH

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Rabbim sen büyüksün

ay ben göz yaslarima hakim olamiyorum suan
cok kötü oldum ya
ne yazicagimi sasirdim
Allahim anne babasina kolayliklar versin
ve bu meleklerede yasama kolayligi insaALLAH

Değilmi canım.Bende ne yazacağımı şaşırmıştım.Anne baba olmak ... Küçücük hasta olduklarında,ateşi çıktıklarında ne hale girip parçalıyoruz kendimizi :uzgun: Ya bu anne baba ne yapsın.Yürekleri parçalanıyordur eminim.Rabbim yardımcıları olsun.Evlatlarını onlara sağ salim sağlıklı bir şekilde bağışlasın inşallah. :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar