Çıkardığı her ürünü alırım,giyerim dediğiniz markalar?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Mango, Zara, Converse, İnci, Diesel, Massimo Dutti. Bu markaları gözüm kapalı alırım:D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.732
benim yok bence sacma yaa tonlarca para dökmem hani derler ya alım 2-3 sene giyerim .. bu lafa cok kızıyorum yaaa niye 2*3 sene giyecem başka uretilmeyecekmi sanki :kptmya: allahım ne insanlar var yaa ona verecegim parayı baska seye veririm 3-4 tane alırım degişik degişik giyerim benim düsüncem böyle çok mu konuştum ne :hanimgul:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
benim yok bence sacma yaa tonlarca para dökmem hani derler ya alım 2-3 sene giyerim .. bu lafa cok kızıyorum yaaa niye 2*3 sene giyecem başka uretilmeyecekmi sanki :kptmya: allahım ne insanlar var yaa ona verecegim parayı baska seye veririm 3-4 tane alırım degişik degişik giyerim benim düsüncem böyle çok mu konuştum ne :hanimgul:

:D Canım mesela öyle markalar var ki ben de vermem; ama konu Mango, Zara falan olunca veririm:D Valla o ürünlerin modelleri hemen hemen hiç değişmiyor. Bir de aldım mı gerçekten 4 seneyi geçik giyerim ben:D

Mesela Louis Vuitton marka çantalara verilen paralara acıyorum:D

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Benim hiç öyle marka merakım olmadı. Aldığım maaşı 1 veya 2 giysi için harcamadım.Ben gençkende 20li yaşlarımda kadıköyde salı butikten giyinirdim yani salı pazarı

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ben begendıgım olsun rahat olsun yeter marka delısı degılım mesela
tekbırden cok kıyafet aldım sezon bası 300 tl olan kıyafet sezon sonu 60 ytl 8 taksıtle:) ama esım acayıp markacı :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar