sevdacicegi
Yeni Üye
.
Son düzenleme:
Ailecek değişiklerMerhabalar ben aranıza yeni katıldım. Kendime benzer problemleri yaşayan var mı diye nette dolaşırken burayı kesfettim ve icimi dökmek istedim biraz olsun rahatlamak icin. Ben üc yıllık evliyim esim asker. Evlendiğim günden beri esimin ailesinden eşimin "parasıyla" İlgili ayarlar yedim. Parasını paylasmak istemediler parası bizim biz vardık senden önce gibi tavırlara girdiler. Maddi anlamda bu baskıyı hala yaşıyorum eşim asla bana yansıtmıyo benim ihtiyaçlarım yatırımlarımız her şeyimiz tamam eksiğim yok çok şükür o yüzden de onların sözlerini duymazdan geliyorum. Bana bunu yapan kayınvalidemle beraber 28 yaşına gelmiş ilahiyat mezunu görümcem. Eşim benim elimi ne zaman tutsa eşim elimi bıraktığı anda koşup gelip eşimin elini tutup eşimle sevgilisi karısı gibi el ele yürümeye calısıyo beni geride bırakıp eşimi elinden tutup alıp götürmeye calısıyo. Yine eşim benim benim elimi tuttuğunda dişarda falan gelip elimizi bıraktırmaya calısıyo uyduruk bi sebepten ellerimizi çekiştiriyo bırakalım diye. Sürekli eşimden parasal yardım istiyo dişimi yaptır gözümü çizdir altın küpe al beni de tatile götür bana da bilmem ne al asssla istekleri bitmiyo. Eşimi sürekli benden sakınıyo sürekli damarıma basarcasına abim evlenmeseydi benle ayrı eve cıkacaktı beraber yaşayacaktık deniz kenarından ev tutacaktık ama evlendi beni sattı diyo. Evlenmeseydi beni yurt dışına yollayacaktı diyo. Sürekli bi evlenmeseydi şöyle evlenmeseydi böyle. Ne eşimin bana aldığı bir hediyeye sevinirler ne elimi tuttuğuna mutlu olurlar. Sürekli bi evlenerek bizi sattı modundalar. Eşimin parası da onlarınmış eşim de onlarınmış hal ve tavırları. Eşime kardeşinin kıskançlığını anlatamıyorum gösteremiyorum. Ne zaman kardesin neden benle uğrasıyo neden benle derdi var desem kız kardesimle ben babamdan dayak yiyerek büyüdük onun psikolojisi normal değil o benim kıymetlim kıskanc falan değil art niyetli olan sensin diyo? Kızlar ben de sevgi dolu bi ailede büyümedim babam dövmese de ama abimin karısının yanında gidip de abimin elini tutup karısını ardında bırakıp baaak gördün mü senin değil benim elimi tutuyo abim şovu yapmadım. Ellerini bıraktırmadım. Abimle hayallerim vardı evlenince suya düştü demedim. Kız kardesinin yaptığı sacmalıkları kücükken yasadıklarına bağlayıp beni susturuyo. Kızlar bu kız beni düğünümden bir hafta önce abim evlendikten sonra bize para yollamayı bırakırsa evinizde huzurunuz kacar diye tehdit etti ve eşim de bunu psikolojisi bozuk dayak yedik vs diye kapattı. Bu kızın her fenalığı böyle kapatılıyo. O geçmişte bilmem ne yaşamış sus o geçmişte dayak yemiş sus. Size burda yazdıklarım yaşadıklarımın bir kısmı. Eşimin üstüne yattığı zamanlar bile oldu benim yanımda. Gevşek ve çok cıvık. Başörtüsünün ve okuduğu okulun insanı değil. Ahlaksızca eşimin arkasından bana eşimin afedersiniz cins*l bölgesiyle ilgili şakalar yapmaya calısan eşimin uzun yıllı lise aşkından bahsederek beni üzmeye calısan bi hadsiz. Size bırakıyorum..
Ya bn bu konuyu sanki daha önce de okudum daha önce burda paylaştınız mıMerhabalar ben aranıza yeni katıldım. Kendime benzer problemleri yaşayan var mı diye nette dolaşırken burayı kesfettim ve icimi dökmek istedim biraz olsun rahatlamak icin. Ben üc yıllık evliyim esim asker. Evlendiğim günden beri esimin ailesinden eşimin "parasıyla" İlgili ayarlar yedim. Parasını paylasmak istemediler parası bizim biz vardık senden önce gibi tavırlara girdiler. Maddi anlamda bu baskıyı hala yaşıyorum eşim asla bana yansıtmıyo benim ihtiyaçlarım yatırımlarımız her şeyimiz tamam eksiğim yok çok şükür o yüzden de onların sözlerini duymazdan geliyorum. Bana bunu yapan kayınvalidemle beraber 28 yaşına gelmiş ilahiyat mezunu görümcem. Eşim benim elimi ne zaman tutsa eşim elimi bıraktığı anda koşup gelip eşimin elini tutup eşimle sevgilisi karısı gibi el ele yürümeye calısıyo beni geride bırakıp eşimi elinden tutup alıp götürmeye calısıyo. Yine eşim benim benim elimi tuttuğunda dişarda falan gelip elimizi bıraktırmaya calısıyo uyduruk bi sebepten ellerimizi çekiştiriyo bırakalım diye. Sürekli eşimden parasal yardım istiyo dişimi yaptır gözümü çizdir altın küpe al beni de tatile götür bana da bilmem ne al asssla istekleri bitmiyo. Eşimi sürekli benden sakınıyo sürekli damarıma basarcasına abim evlenmeseydi benle ayrı eve cıkacaktı beraber yaşayacaktık deniz kenarından ev tutacaktık ama evlendi beni sattı diyo. Evlenmeseydi beni yurt dışına yollayacaktı diyo. Sürekli bi evlenmeseydi şöyle evlenmeseydi böyle. Ne eşimin bana aldığı bir hediyeye sevinirler ne elimi tuttuğuna mutlu olurlar. Sürekli bi evlenerek bizi sattı modundalar. Eşimin parası da onlarınmış eşim de onlarınmış hal ve tavırları. Eşime kardeşinin kıskançlığını anlatamıyorum gösteremiyorum. Ne zaman kardesin neden benle uğrasıyo neden benle derdi var desem kız kardesimle ben babamdan dayak yiyerek büyüdük onun psikolojisi normal değil o benim kıymetlim kıskanc falan değil art niyetli olan sensin diyo? Kızlar ben de sevgi dolu bi ailede büyümedim babam dövmese de ama abimin karısının yanında gidip de abimin elini tutup karısını ardında bırakıp baaak gördün mü senin değil benim elimi tutuyo abim şovu yapmadım. Ellerini bıraktırmadım. Abimle hayallerim vardı evlenince suya düştü demedim. Kız kardesinin yaptığı sacmalıkları kücükken yasadıklarına bağlayıp beni susturuyo. Kızlar bu kız beni düğünümden bir hafta önce abim evlendikten sonra bize para yollamayı bırakırsa evinizde huzurunuz kacar diye tehdit etti ve eşim de bunu psikolojisi bozuk dayak yedik vs diye kapattı. Bu kızın her fenalığı böyle kapatılıyo. O geçmişte bilmem ne yaşamış sus o geçmişte dayak yemiş sus. Size burda yazdıklarım yaşadıklarımın bir kısmı. Eşimin üstüne yattığı zamanlar bile oldu benim yanımda. Gevşek ve çok cıvık. Başörtüsünün ve okuduğu okulun insanı değil. Ahlaksızca eşimin arkasından bana eşimin afedersiniz cins*l bölgesiyle ilgili şakalar yapmaya calısan eşimin uzun yıllı lise aşkından bahsederek beni üzmeye calısan bi hadsiz. Size bırakıyorum..
Konu silinmiş neden