T
tugceyildiz
Misafir
MALZEMELER
200 gr calrose Pirinci haşlanmış
3 Adet portakal kabuğu rendesi
1 adet çikolatalı puding
1/2 lt süt
Mevsim meyvaları karışımı
Kurabiye için kullanılan şekilli kalıplar
HAZIRLANIŞI:
Haşlanmış pirinci tencereye alıp içine süt ve çikolatalı pudingi ekleyerek beraber katılaşıncaya kadar kaynatın ve en son rendelenmiş portakal kabuklarını da ekleyip 5 dakika daha kaynatın. Daha sonra biraz soğuduktan sonra küçük kalıplara dökün, buzdolabına koyun. Buzdolabında 3 saat kaldıktan sonra, kalıplardan çıkardığınız pirinçli pudinginizi mevsim meyvalarıyla süsleyip servis yapın.
200 gr calrose Pirinci haşlanmış
3 Adet portakal kabuğu rendesi
1 adet çikolatalı puding
1/2 lt süt
Mevsim meyvaları karışımı
Kurabiye için kullanılan şekilli kalıplar
HAZIRLANIŞI:
Haşlanmış pirinci tencereye alıp içine süt ve çikolatalı pudingi ekleyerek beraber katılaşıncaya kadar kaynatın ve en son rendelenmiş portakal kabuklarını da ekleyip 5 dakika daha kaynatın. Daha sonra biraz soğuduktan sonra küçük kalıplara dökün, buzdolabına koyun. Buzdolabında 3 saat kaldıktan sonra, kalıplardan çıkardığınız pirinçli pudinginizi mevsim meyvalarıyla süsleyip servis yapın.