Çikolatalı hindistancevizli bisküvili pasta
1 adet hazır supangle (toz puding gibi olandan)
1 paket krem şanti
Yarım lt. süt + 1 su bardağı şanti için süt
2'li 1 paket kakaolu pötibör bisküvi + şanti için yarım paketten biraz fazla beyaz yada kakaolu bisküvi
1 portakalın kabuğu
1 tatlı kaşığı nescafe
İri kıyılmış fındıkiçi + yanları içinde 1-2 yemek kaşığı fındıkiçi
2 yemek kaşığı hindistancevizi
Üzerini süslemek için : Hindistancevizi,toz fıstık ,kiraz şekerlemesi ve incir reçeli taneleri
Yapılışı
Yarım lt süt ile supangleyi pişirin sıcakken portakalın kabuğunu ve 2 paket bisküvileri kırıp karıştırın.Streç film serilmiş kalıba dökün.İyice soğuyunca şantiyi 1 su bardağı süt ile çırpın iyice köpürsün sonra içinden
üzerini kaplayacak kadar olan kısmı ayırın kalana kırıklanmış bisküvi,nescafe,hindistancevizi ve iri kıyılmış
arzu ettiğinz kadar fındıkiçini ekleyip karıştırın bisküvili pastanın üzerine yayıp (biraz sertçe olabilir elinizle şekil verin)
Üzerini şanti ile sıvayıp süsleyin...