Çikolatalı Örümcek Çerezleri
Malzemeler:
Parçalara bölünür 200gr koyu ya da sütlü çikolata
113gr paket meyankökü
2 x 154gr paket kurabiye
Beyaz ve siyah buzlanmalı kalemler
Hazırlanışı:
Kaynayan bir kap su üzerinde bir ısıya dayanıklı kase çikolata eritin. Örümcekler monte ederken sıcak tutmak için kase çikolata bırakın. Meyanköklerini tekerlekler ve Çikolata Örümceklerin bacaklarında kullanmak üzere 2-3cm uzunlukta kesin. Çerezlerin yarısının üzerine küçük bir çay kaşığı çikolata bulaştırın. Sandviçi ve sonra üstüne sekiz meyankökü bacaklar düzenleyin. Sonra yere serin ayarlamak için ikinci çerez üstüne biraz daha çikolata sürün. Tepesine beyaz buzlanma kalem ile iki büyük nokta ve gözleri eklemek için de siyahg buzlanma kalem kullanın.
Alıntıdır