Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
tşkler kızlarr cok iş var yaa.bıktım artık bu ev işlerinden:böö:

demetcim yogurdu ben bilmiyordum cnm kakuleden dydum ilk kezz
o bi kac kez yazdı sayfaya hiç okumadınmıı
dünde aklıma geldi milke sordumm yapcanmı diyee
sen biiliyrosun sanıyordumm
kız isteyen 3 kişisiniz zatenn
niye paslaşmıyonuz yaw
bu ara dün sizn işlem oldu dimii

ewet oldu ama sen beni bir görseydin gülmekten ölürdün yaw:hihi::hihi::hihi::hihi:hadi çabuk yap yok öle olmucak fazla girme psikolojim bozuldu resmen kupkuruydum allahtan bir ovar tutunduğum birde bio kızdaydıya dün birde o var şimdi ya tutarsayı oynayacağım :hihi::hihi::hihi::hihi:

OP
M

minietek

Misafir
günaydın kızlarr
sabah cok erken kalktım camları sildmm.yagmur filan yagmaz umarım

mini gecmiş olsun.evet ilişki öncesi sürülüyorömuş yogurt.
ilişkiden bi kac gün önce de başlanabilir sanırım.

hımm okiş

oooo ben ev ıcın hıc bırsey yapamıyorum ıcımden gelmıoo yaa
ya bulaşık makınam bozuldu sabun erımıyo butun hersey bulanık kalıyo servısı arıcam bugun

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
öle cok hatırlamıyorum tutma oranını
ama en yakın eceiremnur biliyrosun o kullanmıştı cat ignesini.zaten bioda tutuyordu ondaa
cnm ece cat ıgnesı kullanmadıkı doktoru takıp ettı gun verdı oda zaten sabah sancısı olmus doktoruda aksam ılıskı olsun demıs sancısının olgu sabah ben öle hatırladım okumusdum

OP
E

Elara

Misafir
ewet oldu ama sen beni bir görseydin gülmekten ölürdün yaw:hihi::hihi::hihi::hihi:hadi çabuk yap yok öle olmucak fazla girme psikolojim bozuldu resmen kupkuruydum allahtan bir ovar tutunduğum birde bio kızdaydıya dün birde o var şimdi ya tutarsayı oynayacağım :hihi::hihi::hihi::hihi:

:gul::gul:
eşin ne dedi sen böle derkenn:cokkomik:
adama agız tadıylaa ilişki yaşatmadın yanii.alemsinn

OP
E

Elara

Misafir
cnm ece cat ıgnesı kullanmadıkı doktoru takıp ettı gun verdı oda zaten sabah sancısı olmus doktoruda aksam ılıskı olsun demıs sancısının olgu sabah ben öle hatırladım okumusdum

aa ölemiii dogrudurr
ben cat ignesi oldu diye aklımda kalmış
cünkü doktora gidiyordu yum catlamış olsun filan demişti.

çat ignesi olan berceste vardı gurbetgilin sitesindee
karştırdım galiba.biosu tutuyormu bilmiyorum.mimoza bilir onu

Tepki
92
Minietek geçmiş olsun
Asidemet sende deneme yaptın yanlış anlamadıysam hayırlısı olsun canım inşallh dileğin olur.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
gunaydın kolay gelsın cnm benımde camlar dunku yagmurdan battı ama dıs cepe boyası var cnm ya zaten batıyo oyuzden ellemeyecem bugun boya bıtsınde sılerım

bernil cephe boyasında çok batıyo cnm,sen biliyomusun bilmiyorum,bulaşık telini bulaşık deterjanlı suyla ıslar onla yap cnm camları çizmiyo kolay geçiyo ben öyle yapmıştım

OP
M

minietek

Misafir
yaaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrr :(

son kullanma tarıhı 1 ay geçmiş süt içtim son kullanma tarıhıne sonradan baktımmm

inanmıyorum yaa ağlamamamk için zor tutuyorumkendımı napcamm ben yaaaa birşey olurmu çocuğaa lanet olsun gunlşerdır ıcmıyorum süt içim barı dedım

gıttım adama söledım bana değil cocuğa bırsey olursa yandınız sız dedımm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

öylemi,bana nedensense hani süper annelerde tutmamş ya ilaç kullandıkları için,bundada klomen hormon hapı olduğu için etkilemez gibi geliyo

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yaaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrr :(

son kullanma tarıhı 1 ay geçmiş süt içtim son kullanma tarıhıne sonradan baktımmm

inanmıyorum yaa ağlamamamk için zor tutuyorumkendımı napcamm ben yaaaa birşey olurmu çocuğaa lanet olsun gunlşerdır ıcmıyorum süt içim barı dedım

gıttım adama söledım bana değil cocuğa bırsey olursa yandınız sız dedımm

cnm bozulan sütü tadından anlarsın,paket açılmamışsa yeni açtıysan bişey olmaz inş,onlar en erken son kullanma tarihini yazıyolar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar