Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Günaydin canlarim kizlar dün gece ani cikis oldu ama benden kaynaklanmadi nettle ilgili birsey oldu ama anlamadim 10 dak. tekrar giris yapabilmek icin ugrastim ama olmadi bende kapatip uyumaya gittim kusura bakmayin ....Bugünde bi göz atip cikacam malum kayinvalide ziyaret günü dusumu alayim süsleneyim kizimi alip kayinvalideye gececem .....

OP
A

asidemet

Misafir
Günaydin canlarim kizlar dün gece ani cikis oldu ama benden kaynaklanmadi nettle ilgili birsey oldu ama anlamadim 10 dak. tekrar giris yapabilmek icin ugrastim ama olmadi bende kapatip uyumaya gittim kusura bakmayin ....Bugünde bi göz atip cikacam malum kayinvalide ziyaret günü dusumu alayim süsleneyim kizimi alip kayinvalideye gececem .....

hoşgeldin :cee:cee:cee:cee

OP
E

Elara

Misafir

hoşgeldin cnmm.hiççççç sorun degill
seni bilmiyozmuu vedalaşmadan cıkmazsın sen.
benim kaynana yazlıkta cok rahatım.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

günaydın cnm

OP
E

Elara

Misafir
demett aşagıdaki tabloyu sil cnm ya.hiçbişi anlaşılmıyor,sadece yer kaplamış

layds

Aktif Üye
Tepki
97

ay cnm ben hep öle yapıyon, hele işteyken o an ya birisi geliyo ya çağrılıyosun direk "çarpı"dan uçuruyorum siteyi umarım banada kızmıyosunuzudur:)
sana ii gezmeler haskena

tazmanya hamileymiş, hayırlı olsun allah gönlüne göre versin inşallah

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kolay eglsin cnm.ne iş yapıyon
valla bi kac mesaj yazılana kadar ben oturma odasının camını sildim:D

şimdi kızıma kahvaltı hazırlamaya gidiyorum uyanır birazdan
sagol cnm evı topladım sımdı supurcem dıp kööse sılcem hafta sonu rahat oluyo ..haskenacım h.geldın cnm gorusuruz aksam kalcanmı kaynanada ?

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
slmmmmm ben geldimmmmmm
ne ediniz gacilarrrr ne var ne yokkkkkk
cumamiz mubarek olsun insAllahhh

OP
E

Elara

Misafir
ay cnm ben hep öle yapıyon, hele işteyken o an ya birisi geliyo ya çağrılıyosun direk "çarpı"dan uçuruyorum siteyi umarım banada kızmıyosunuzudur:)
sana ii gezmeler haskena

tazmanya hamileymiş, hayırlı olsun allah gönlüne göre versin inşallah

hoşgeldin cnm.hamişlere kızmıyoruzzz hiç sorun degilll :)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hoşgeldin :cee:cee:cee:cee

Hosbuldum fistik e dün gece deneme olmus hadi hayirlisi kiz her iki günde bir olsun isini saglama al öyle haftada birle olmaz ....

hoşgeldin cnmm.hiççççç sorun degill
seni bilmiyozmuu vedalaşmadan cıkmazsın sen.
benim kaynana yazlıkta cok rahatım.

Aman benimkide Haziranin ikinci haftasi geliyor Türkiyeye bende kismet olursa son haftasi gelecem yani sadece 2 hafta kafam rahat.....

temızlık yapıyom:dertli: arada bakıyom pıc acık

Kolay gelsin canim .....

anacım valla benden kaynaklanmıyor bu ilişki olayı adam cins ben ne yapıyım 1 mayıs

Kiz citirligini,seksülügünü kullansana öyle haftada birle olmaz bak demedi deme.....:zonk:

bende gidip işimi yapayım :huhuu:

Günaydin canim sanada kolay gelsin .....

OP
A

asidemet

Misafir
Hosbuldum fistik e dün gece deneme olmus hadi hayirlisi kiz her iki günde bir olsun isini saglama al öyle haftada birle olmaz ....

Aman benimkide Haziranin ikinci haftasi geliyor Türkiyeye bende kismet olursa son haftasi gelecem yani sadece 2 hafta kafam rahat.....

Kolay gelsin canim .....

Kiz citirligini,seksülügünü kullansana öyle haftada birle olmaz bak demedi deme.....:zonk:

Günaydin canim sanada kolay gelsin .....

yaş 70miş olmadan iş bitmiş diyeceğim bizimkinde ama:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
sagol cnm evı topladım sımdı supurcem dıp kööse sılcem hafta sonu rahat oluyo ..haskenacım h.geldın cnm gorusuruz aksam kalcanmı kaynanada ?

Hosbuldum canim, yok kalmiyacam en gec aksam 21:00 dönüyorum haftada bir gidiyorum zaten onun icin okadar uzun oturuyorum yoksa o kadarda kalmam .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar