Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
gittim kustumm başım dönüyoo medıcal park tan aramıslar esımı o sütüde alıp gelın hemen demıs

gıtmıcem ama kustum kötü olursam gıdıcemm

OP
E

Elara

Misafir
hoşbulduk cnm iş ortamı malum yakalanmamak lazım, ay bide bu siteyi okuyan biri daha var bizim ordan ufff sinir oldum üyemi değil mi bilmiyorum ama:(

hadi yaaa bu kadar olur yanii
eminmisin bura olduguna diger tarafın renkleri filan benziyor buraya orası olmasın
burayı pek bilen yok cünkü

OP
E

_eZeL_

Misafir
Minietek sıkıntı yapma canım bişey olacağını sanmıyorum elaranın dediği gibi bozuk süt kendini belli eder d

layds

Aktif Üye
Tepki
97
hadi yaaa bu kadar olur yanii
eminmisin bura olduguna diger tarafın renkleri filan benziyor buraya orası olmasın
burayı pek bilen yok cünkü

yok cnm ya bariz burasıydı, ama hangi konu bilmiyorum tabi. kadının bu saatten sona doğum yapcanı sanmıyorum ama:)

bu arada kızlar şu toplatılan cinsiyet testi yok demi piyasada,

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]minietek sıkıntı yapma canım bişey olacağını sanmıyorum elaranın dediği gibi bozuk süt kendini belli eder d[/sıze]

ama ben ağzımda kahvaltılık varken üzerıne süt içtim tek başına içmedım yanı anlamamıs olabılırım dıye tereddutdeyım neyse beklıcem artık

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ay cnm ben hep öle yapıyon, hele işteyken o an ya birisi geliyo ya çağrılıyosun direk "çarpı"dan uçuruyorum siteyi umarım banada kızmıyosunuzudur:)
sana ii gezmeler haskena
tazmanya hamileymiş, hayırlı olsun allah gönlüne göre versin inşallah

Tesekkür ederim canim evet is yerinde olur öyle ani cikislar niye kizalim canim üzme sen tatli canini.....

slmmmmm ben geldimmmmmm
ne ediniz gacilarrrr ne var ne yokkkkkk
cumamiz mubarek olsun insAllahhh

Seninde cuman mübarek olsun canim....

yaş 70miş olmadan iş bitmiş diyeceğim bizimkinde ama:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

Sen isini bilirsin............

gittim kustumm başım dönüyoo medıcal park tan aramıslar esımı o sütüde alıp gelın hemen demıs
gıtmıcem ama kustum kötü olursam gıdıcemm

Canim gecmis olsun dikkat et kendine.....

OP
A

asidemet

Misafir
canlar bende kaçtım cumadan önce temizleyeyim evimi akşama görüşürüzzzzzzzzzzzzz

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara bişey sorucam ben evde saka su içiyorum ama iş yerimde alınan damacana suyun ph'ı 7 nin altında ama mecburen içiyorum günde 1 lt su içiyorum burda o damacanadan acaba vücut phımı düşürür mü içtiği o su_?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar