hoşgeldin cnm.hamişlere kızmıyoruzzz hiç sorun degilll
hoşbulduk cnm iş ortamı malum yakalanmamak lazım, ay bide bu siteyi okuyan biri daha var bizim ordan ufff sinir oldum üyemi değil mi bilmiyorum ama
hoşgeldin cnm.hamişlere kızmıyoruzzz hiç sorun degilll
gittim kustumm başım dönüyoo medıcal park tan aramıslar esımı o sütüde alıp gelın hemen demıs
gıtmıcem ama kustum kötü olursam gıdıcemm
slmmmmm ben geldimmmmmm
ne ediniz gacilarrrr ne var ne yokkkkkk
cumamiz mubarek olsun insAllahhh
hoşbulduk cnm iş ortamı malum yakalanmamak lazım, ay bide bu siteyi okuyan biri daha var bizim ordan ufff sinir oldum üyemi değil mi bilmiyorum ama
gittim kustumm başım dönüyoo medıcal park tan aramıslar esımı o sütüde alıp gelın hemen demıs
ay cnm çok geçmiş olsun, dikkat et. iştemisin
demet vaji kuru ise sen bugünde deneme yap bence
[sıze="4"]
kusman iyi olmuş ama yinede dikkat et[/sıze]
hadi yaaa bu kadar olur yanii
eminmisin bura olduguna diger tarafın renkleri filan benziyor buraya orası olmasın
burayı pek bilen yok cünkü
[sıze="3"]minietek sıkıntı yapma canım bişey olacağını sanmıyorum elaranın dediği gibi bozuk süt kendini belli eder d[/sıze]
ay cnm ben hep öle yapıyon, hele işteyken o an ya birisi geliyo ya çağrılıyosun direk "çarpı"dan uçuruyorum siteyi umarım banada kızmıyosunuzudur![]()
sana ii gezmeler haskena
tazmanya hamileymiş, hayırlı olsun allah gönlüne göre versin inşallah
slmmmmm ben geldimmmmmm
ne ediniz gacilarrrr ne var ne yokkkkkk
cumamiz mubarek olsun insAllahhh
yaş 70miş olmadan iş bitmiş diyeceğim bizimkinde ama
ama ben ağzımda kahvaltılık varken üzerıne süt içtim tek başına içmedım yanı anlamamıs olabılırım dıye tereddutdeyım neyse beklıcem artık
[sıze="4"]
belki sadece hamilelikle ilgilidir, ishal falan olmazsan,
daha önce oluyormuydu bulantı baş dönmesi
[/sıze]