Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

layds

Aktif Üye
Tepki
97
Elara bişey sorucam ben evde saka su içiyorum ama iş yerimde alınan damacana suyun ph'ı 7 nin altında ama mecburen içiyorum günde 1 lt su içiyorum burda o damacanadan acaba vücut phımı düşürür mü içtiği o su_?

canım bende de aynı durum vardı. bazen küçük pet şişiye doldurup işe götürüyordum, hiç olmazsa sakadan biraz daha fazla içeyim diye:) yada öğlenleri alıyordum küçük saka.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Selam kızlar:cikolata::cikolata:

sence etkilermi düşürürmü yükselmiş olan vücut phını

Ezelcim bence evden pet şişe getir bitince de al bence. Ben hamileyken hergün ofise su taşımıştım pHı için değil ama çok kötüydü su. Bir de okuduysan kızıma hamile kalmadan uzun süre pHı düşük su içmişim.

OP
E

Elara

Misafir
canlar bende kaçtım cumadan önce temizleyeyim evimi akşama görüşürüzzzzzzzzzzzzz

güle güle kolay gelsin cnm.

Elara bişey sorucam ben evde saka su içiyorum ama iş yerimde alınan damacana suyun ph'ı 7 nin altında ama mecburen içiyorum günde 1 lt su içiyorum burda o damacanadan acaba vücut phımı düşürür mü içtiği o su_?

mukus sıvısı içtigin sudan etkileniyor bence düşük ph lı su içme
al 5 litrelik suyunu masanın altında dursun içersin
1,5-2 lira filan galiba

Selam kızlar:cikolata::cikolata:

.
a.s hoşgeldin cnm

kahvemi iceyim cumadan önce utumude bitireyim yine gorusuk kizlarrrr

afiyet olsun kolay gelsin cnm
bende iş yapıyorum bitaraftan

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar bakın ne buldum netten.

Hangi marka olursa olsun, asitli içeceklerin aslında içeriği bir çeşit zehir. Yapılan bir çok araştırma; küçük yaşlardan itibaren asitli içecek içen çocuklarda, kemik kırıklarında artış olduğunu göstermiş. Açıklaması da çok basit. Bir bardak asitli içecek içildiği zaman, vücut bunu alkaliye çevirmek için 31 bardak alkali su tüketmek zorunda ki kendine zararı dokunmasın. Tabii vücudumuzun dili olmadığı için “ hadi bakalım şimdi 31 bardak alkali su bulda iç” diyemiyor. Peki, ne yapıyor bu asidi nötralize etmek için, kemik ve dişlerimizden kalsiyum çekiyor. Azalan kalsiyum da, kemik kırıklarına ve diş çürüklerine yol açıyor.

OP
M

minietek

Misafir
Ben hamıle kaldıgımdan berı aıstlı bırsey ıcmıyorum canım çok ıstıyodu sansa kola aromalı dudak nemlendırıcısı gördum ve aldım kokusu bıle ıstegımın gecmesıne yettı

layds

Aktif Üye
Tepki
97
Minietek aynı şeyi yazmışız takvime:) tüm annelerin ortak dileği nede olsa. kolaymış bu takvim işi ben rast gele yaptım denemek için yinede fena değil demi. bakayım orjinal bişeyler var mı?

OP
E

Elara

Misafir
Hoşbulduk, elara adet oldunmu sen bende olmadım daha 2-3 gün geçti ıslaklık hissediyom oldum diye banyoya koşturuyom yok bişey nerdeyse 1 haftadır adet belirtilerim var ama olamadım

yok cnm bende olmadımm
belimde ve gögüslerde agrı var bekliyorz bakalımm
sen ne zaman denicen bebegi
ay yeni gelen arkadaşlar tekrar tekrar soruyor olabililir karıştırıyorum cünkü

OP
E

Elara

Misafir
OP
F

fıstıkım

Misafir
anladım cnm.yaşın kac?
bak canparcamın kızı 6 aylıktı galiba tekrar hamile kaldıgında ve oglu olucak inş
peşpeşe yapmak mantıklı
ciddi anlamda düşünüyorsanızz burayı takip et
ilerleyen günlerde ben sana yöntemelride yollarım
eylül ekim gibi denersin bizimle birliktee
3 aylık dietini yaparsın,
kullanman gerekn takviyeleri yurtdışından yarı fiyatlarına getirtiriz içersiniz eşinle birliktee
clearblue ovulasyon testiyle takip edersin yumurtlamanı
o testte gülen yüz cıktıktan 1 gün sonra filan yumurtlama oluyor genelde.ve bu testi deneyen arkadaşlar başarılı oldular.
namaz dua ile inşallah bide ogluşun olur cnm
burdsaki arkadaşlar cok temiz kalplilerr,agızlarından dua eksik olmazz
elbet birimizin duası kabul olacaktır inş.
çok sağol canım yaşım 27 evet 3.çocuğu kesin düşünüyoruz eşim çok istiyo bi oğlu olmasını tabi bende kızlarımın bide erkek kardeşi olsun istiyorum ama çok korkuyorum üç çocuk başa çıkabilirmiyim doğumlarım sezeryanla oldu bi tehlikesi olurmu bide yine kız olursa stresi var tabi burayı takip ediyorum canım hepiniz çok sıcak ve samimi geliyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar