ezel aldınmı sonunda.bak benim gibi yap.her sabah aynı saatte ölç.ateşinide ölç...
gülen yüzün çıktıktan sonraki gün kendine odaklan hissedersen çağır kocayı.tekrar test yap tabi öncesinde.hadi bakem bu ay tutcek inşallahhhhh
mimoza aldım canım ya bir an önce gönderir inşaAllah ateşimi ölçüyorum gerçekten ateşle takip işe yarıyor özellikle adet olacağımı anlıyorumkeşke yumurtam çatlayacağı gün cumartesiye denk gelse
canım ne aldın hayırlısı olsun
inşallah bu ay gelir paşan
mubarek cuma saatinde dualarım sizinle
canım şu gülen yuz çıkan clearblue testlerden aldım hayırlısı bakalım inşaAllah hayırlısıyla oğluma hamile kalırım en kısa zamanda
Sanada...
kızlar bu takvimmi ilk eklediğimmi fikir verin
nasılsınız ben bu gece hiç uyuyamadım hep olumu bekledim ama çok şükür iyi ateşi çıkmadı birdaha bu gun keyfi de daha iyi
elara canım o arkadaşı aradım bu gün babaychoice alanı..
dedim takvime bakabilirmiyim aban meil at veya alayım senden günleri için..
dedi biz onu posta ile istemiştik elimizde olsun diye..ama sanırım ben onu atmışımdır çok oldu biz 1 yıllık almıştık 3 ayda falan hamile kaldım sonra da cinsiyet belli olunca erkek oldunu duyunca birdaha attım heralde ama bulursam veririm bi bakayım dedi...
birde bebek 4 aylık olunca ordan babaychoiceden aramışlar cinsiyeti belli oldu mu diye onlar da evet erkek tahmin tuttu deyince demişler sitemize yazıp foto yollayabilirmisiniz eğer kabul ederseniz paranızı iade ederiz demişler ama onlar istememiş siteye çıkmayı sonuçta eşi dr bilinmesi hoş karşılanmaz diye..o çok inanmış öyle diyo..
bizim burda çalışan nurten ablanın kızı var o da çok istiyorlarmış oğlu olmasını kız hep ağlıyormuş bu da kız oldu diye..nurten abla da ban sordu oğlan için sen bişey yaptın mı diye..acaba diyorum onun kızı için alsam mı..sonra da diyorum olmazsa birde vebalini ödeyemem ona yardımcı olmak isterim ama ne dersin elara
Canım bizim de bir ablamız var oğulları var kız için 37 yaşında deneme yaptı. O da bana sordu kız için. Ben bildiklerimi söyledim sık ilişki ve diyet konusunda. Şimdi kızı olacak az kaldı gelmesine. Olmazsa diye ben de tetikteydim.Ama Allah ın takdiri bizim elimizden gelen bu kadarcık. O ablada bana dedi, olsa da olmasa da Allah ın işi sen içini ferah tut demişti. Ama herkes bu kadar olgun olamıyor tabi.
Bu arada o takvimden ziyade tek ilişki ve diyet daha başarılı olur Allah ın izniyle.
iyiyim cnm temizlik yapıyorum bugün enerjim var iş yapmak içinelara sen nasılsın güzelimkeyfin nasıl daha iyimisin nasıl gidiyo evv baya düzenlendi mi
elara canım o arkadaşı aradım bu gün babaychoice alanı..
dedim takvime bakabilirmiyim aban meil at veya alayım senden günleri için..
dedi biz onu posta ile istemiştik elimizde olsun diye..ama sanırım ben onu atmışımdır çok oldu biz 1 yıllık almıştık 3 ayda falan hamile kaldım sonra da cinsiyet belli olunca erkek oldunu duyunca birdaha attım heralde ama bulursam veririm bi bakayım dedi...
birde bebek 4 aylık olunca ordan babaychoiceden aramışlar cinsiyeti belli oldu mu diye onlar da evet erkek tahmin tuttu deyince demişler sitemize yazıp foto yollayabilirmisiniz eğer kabul ederseniz paranızı iade ederiz demişler ama onlar istememiş siteye çıkmayı sonuçta eşi dr bilinmesi hoş karşılanmaz diye..o çok inanmış öyle diyo..
bizim burda çalışan nurten ablanın kızı var o da çok istiyorlarmış oğlu olmasını kız hep ağlıyormuş bu da kız oldu diye..nurten abla da ban sordu oğlan için sen bişey yaptın mı diye..acaba diyorum onun kızı için alsam mı..sonra da diyorum olmazsa birde vebalini ödeyemem ona yardımcı olmak isterim ama ne dersin elara
canım şu gülen yuz çıkan clearblue testlerden aldım hayırlısı bakalım inşaAllah hayırlısıyla oğluma hamile kalırım en kısa zamanda
yinede benim aklımı kurcalayan şeyler var ben özellikle ilk hamileliğimde çok sık ilişki oldu yeni evliydik..hiç yumurtlama falan takip etmedim haberiim dahi yoktu ..ama 2 oğlum oldu..
sonraki hamileliğimde aynı sık ilişki oldu ama gene oğlan..
bu hamileliğimde gün aşırı ilişki sayılır bakalım bu ne olacak hayırlısı ile kızım olur inşallah bu sefer yani kızlarım=