Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
nasılsınız ben bu gece hiç uyuyamadım hep olumu bekledim ama çok şükür iyi ateşi çıkmadı birdaha bu gun keyfi de daha iyi

egem

Daimi Üye
Tepki
517
elara canım o arkadaşı aradım bu gün babaychoice alanı..
dedim takvime bakabilirmiyim aban meil at veya alayım senden günleri için..
dedi biz onu posta ile istemiştik elimizde olsun diye..ama sanırım ben onu atmışımdır çok oldu biz 1 yıllık almıştık 3 ayda falan hamile kaldım sonra da cinsiyet belli olunca erkek oldunu duyunca birdaha attım heralde ama bulursam veririm bi bakayım dedi...
birde bebek 4 aylık olunca ordan babaychoiceden aramışlar cinsiyeti belli oldu mu diye onlar da evet erkek tahmin tuttu deyince demişler sitemize yazıp foto yollayabilirmisiniz eğer kabul ederseniz paranızı iade ederiz demişler ama onlar istememiş siteye çıkmayı sonuçta eşi dr bilinmesi hoş karşılanmaz diye..o çok inanmış öyle diyo..
bizim burda çalışan nurten ablanın kızı var o da çok istiyorlarmış oğlu olmasını kız hep ağlıyormuş bu da kız oldu diye..nurten abla da ban sordu oğlan için sen bişey yaptın mı diye..acaba diyorum onun kızı için alsam mı..sonra da diyorum olmazsa birde vebalini ödeyemem ona yardımcı olmak isterim ama ne dersin elara

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ezel aldınmı sonunda.bak benim gibi yap.her sabah aynı saatte ölç.ateşinide ölç...
gülen yüzün çıktıktan sonraki gün kendine odaklan hissedersen çağır kocayı.tekrar test yap tabi öncesinde.hadi bakem bu ay tutcek inşallahhhhh

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel aldınmı sonunda.bak benim gibi yap.her sabah aynı saatte ölç.ateşinide ölç...
gülen yüzün çıktıktan sonraki gün kendine odaklan hissedersen çağır kocayı.tekrar test yap tabi öncesinde.hadi bakem bu ay tutcek inşallahhhhh

mimoza aldım canım ya bir an önce gönderir inşaAllah ateşimi ölçüyorum gerçekten ateşle takip işe yarıyor özellikle adet olacağımı anlıyorum :D keşke yumurtam çatlayacağı gün cumartesiye denk gelse :)

egem

Daimi Üye
Tepki
517
mimoza aldım canım ya bir an önce gönderir inşaAllah ateşimi ölçüyorum gerçekten ateşle takip işe yarıyor özellikle adet olacağımı anlıyorum :D keşke yumurtam çatlayacağı gün cumartesiye denk gelse :)

canım ne aldın hayırlısı olsun :)
inşallah bu ay gelir paşan
mubarek cuma saatinde dualarım sizinle

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
dedi biz onu posta ile istemiştik elimizde olsun diye..ama sanırım ben onu atmışımdır çok oldu biz 1 yıllık almıştık 3 ayda falan hamile kaldım sonra da cinsiyet belli olunca erkek oldunu duyunca birdaha attım heralde ama bulursam veririm bi bakayım dedi...
birde bebek 4 aylık olunca ordan babaychoiceden aramışlar cinsiyeti belli oldu mu diye onlar da evet erkek tahmin tuttu deyince demişler sitemize yazıp foto yollayabilirmisiniz eğer kabul ederseniz paranızı iade ederiz demişler ama onlar istememiş siteye çıkmayı sonuçta eşi dr bilinmesi hoş karşılanmaz diye..o çok inanmış öyle diyo..
bizim burda çalışan nurten ablanın kızı var o da çok istiyorlarmış oğlu olmasını kız hep ağlıyormuş bu da kız oldu diye..nurten abla da ban sordu oğlan için sen bişey yaptın mı diye..acaba diyorum onun kızı için alsam mı..sonra da diyorum olmazsa birde vebalini ödeyemem ona yardımcı olmak isterim ama ne dersin elara

Canım bizim de bir ablamız var oğulları var kız için 37 yaşında deneme yaptı. O da bana sordu kız için. Ben bildiklerimi söyledim sık ilişki ve diyet konusunda. Şimdi kızı olacak az kaldı gelmesine. Olmazsa diye ben de tetikteydim.Ama Allah ın takdiri bizim elimizden gelen bu kadarcık. O ablada bana dedi, olsa da olmasa da Allah ın işi sen içini ferah tut demişti. Ama herkes bu kadar olgun olamıyor tabi.
Bu arada o takvimden ziyade tek ilişki ve diyet daha başarılı olur Allah ın izniyle.

egem

Daimi Üye
Tepki
517
Canım bizim de bir ablamız var oğulları var kız için 37 yaşında deneme yaptı. O da bana sordu kız için. Ben bildiklerimi söyledim sık ilişki ve diyet konusunda. Şimdi kızı olacak az kaldı gelmesine. Olmazsa diye ben de tetikteydim.Ama Allah ın takdiri bizim elimizden gelen bu kadarcık. O ablada bana dedi, olsa da olmasa da Allah ın işi sen içini ferah tut demişti. Ama herkes bu kadar olgun olamıyor tabi.
Bu arada o takvimden ziyade tek ilişki ve diyet daha başarılı olur Allah ın izniyle.

anladım canım ne güzel rabbim gönlübe göre vermiş..
evet diyet ve tek ilişkide çok başarılı onları da zaten burdan öğrendikçe söylerim inşallah olur onunda bi oğlu bakalım bize davet ettim bi gün gelirse konuşurum onunla rabbim herkezin gönlüne göre versin..

OP
E

Elara

Misafir
elara sen nasılsın güzelimkeyfin nasıl daha iyimisin nasıl gidiyo evv baya düzenlendi mi
iyiyim cnm temizlik yapıyorum bugün enerjim var iş yapmak için :)
boya yaptıgım odayı yerleştirmeye calışıyorum camını sildim perdesini yıkadım.halıya az cay dökülmüştü onu yıkıcam şimdide :(
iş bitermi ya off
sen nasılsınn

ne zaman deneme yapcakmış?
bence o takvimden alma.tersi olursa sen sorumlu tutulursun

egem

Daimi Üye
Tepki
517
yinede benim aklımı kurcalayan şeyler var ben özellikle ilk hamileliğimde çok sık ilişki oldu yeni evliydik..hiç yumurtlama falan takip etmedim haberiim dahi yoktu ..ama 2 oğlum oldu..
sonraki hamileliğimde aynı sık ilişki oldu ama gene oğlan..
bu hamileliğimde gün aşırı ilişki sayılır bakalım bu ne olacak hayırlısı ile kızım olur inşallah bu sefer yani kızlarım :)=

OP
F

fıstıkım

Misafir
canım şu gülen yuz çıkan clearblue testlerden aldım hayırlısı bakalım inşaAllah hayırlısıyla oğluma hamile kalırım en kısa zamanda

canım ne kadar çok istiyosun ve uğraşıyosun ben ilk çocuğumda hiçbişeyden haberim yoktu rastgele oldu ve sık ilişkiyle yeni evliydim keşke bilseydimde ilkinde uğraşsaydım sonradan çok stresli oluyo inşallah gönlündekine kavuşursun

OP
E

Elara

Misafir
yinede benim aklımı kurcalayan şeyler var ben özellikle ilk hamileliğimde çok sık ilişki oldu yeni evliydik..hiç yumurtlama falan takip etmedim haberiim dahi yoktu ..ama 2 oğlum oldu..
sonraki hamileliğimde aynı sık ilişki oldu ama gene oğlan..
bu hamileliğimde gün aşırı ilişki sayılır bakalım bu ne olacak hayırlısı ile kızım olur inşallah bu sefer yani kızlarım :)=

yum günü tek ilişki sadece şansı arttırıyorr
sık ilişki oluncada erkek olma şansı herzaman var tabikii
senin beslenme şekillinde erkek dietine cok uygunmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar