Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
iyiyim cnm temizlik yapıyorum bugün enerjim var iş yapmak için :)
boya yaptıgım odayı yerleştirmeye calışıyorum camını sildim perdesini yıkadım.halıya az cay dökülmüştü onu yıkıcam şimdide :(
iş bitermi ya off
sen nasılsınn

ne zaman deneme yapcakmış?
bence o takvimden alma.tersi olursa sen sorumlu tutulursun

evet canım bende öyle düşündüm olmazsa sana güvendik derler suçlu hissederim kendimi..
aama sizin yöntemlerle ve biyo ile yardımcı olurum diyet falan söylerim ama derim bunlar olasılığı arttırır diye...
valla kızı şimdi 3 aylık 5-6 ay sonra düşünüyormuş 3.yü eşi hatta hemen istiyormuş ama üstelik durumları da yok ama erkek çocuk için tekrar doğum yapmaya razı inşallah olur gönlündeki..
sağol güzelim

OP
F

fıstıkım

Misafir
elara bende hamile kalmayı düşündüğümde o takvimden alıcaktım fakat int den olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim

OP
O

ORKIDEM

Misafir
sslm kizlar nasilsinizzz adet dongumu sormussun canim adet dongum 30 31 gun arasiydi ama suan dustu dogumdan sonra 28 29 oldu adet olma gunumde uzadi bilmem niye

OP
E

Elara

Misafir
mrhb kızlar neler yaptınız, bugün yoğun burasııı
hoşgeldin
evet canım bende öyle düşündüm olmazsa sana güvendik derler suçlu hissederim kendimi..
aama sizin yöntemlerle ve biyo ile yardımcı olurum diyet falan söylerim ama derim bunlar olasılığı arttırır diye...
valla kızı şimdi 3 aylık 5-6 ay sonra düşünüyormuş 3.yü eşi hatta hemen istiyormuş ama üstelik durumları da yok ama erkek çocuk için tekrar doğum yapmaya razı inşallah olur gönlündeki..
sağol güzelim

cok minikmiş bebegi dahaa
deneme yapacagı dönem yardmcı olurum

elara bende hamile kalmayı düşündüğümde o takvimden alıcaktım fakat int den olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim

hiç gerek yok o takvmiee
bioritim günleriyle aynı günler cıktı bi arkadaşa bakmıştım ben

OP
O

ORKIDEM

Misafir
elara benim babychoiceylede ayni cikti hatta tipkisi ama o erkege yatkini kiza yatkini notr olarak gosteriyo-kizgin

egem

Daimi Üye
Tepki
517
sağol elara teşekkürler inşallah bu yardımların sonucu allah sana mukafatını verir ikiz oğlun olur inşallah :)

egem

Daimi Üye
Tepki
517
gerçekten bu takvimin bio ile aynı olması çok şaşırtıcı para tuzağı demek ilginçç :acep:

OP
O

ORKIDEM

Misafir
kizlar dun esimle gunesi gordum sinemasini izledik yaa kadin dguruyo doguruyo kiz 5 kizi oluyo 6. da erkek oda oluyor izleyenler bilirdir ayy bi tuhaf oldum yaa

OP
E

Elara

Misafir
elara benim babychoiceylede ayni cikti hatta tipkisi ama o erkege yatkini kiza yatkini notr olarak gosteriyo-kizgin

o takvi,m günlerin duruyormu sende ? duruyorsa bi yollarmıısnnn
bide dogum tarihini ve ilişki günelrini yaz bioya bakayım
ikisi uyuyormu diye bide benn teyit edeyim
özelden yollayabilriisnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar