OP
fıstıkım
Misafir
- #24.441
mrhb kızlar neler yaptınız, bugün yoğun burasııı
merhaba umut ben yeni üyeyim senin bir kızın var dimi inşallah bide oğlun olur
mrhb kızlar neler yaptınız, bugün yoğun burasııı
iyiyim cnm temizlik yapıyorum bugün enerjim var iş yapmak için
boya yaptıgım odayı yerleştirmeye calışıyorum camını sildim perdesini yıkadım.halıya az cay dökülmüştü onu yıkıcam şimdide
iş bitermi ya off
sen nasılsınn
ne zaman deneme yapcakmış?
bence o takvimden alma.tersi olursa sen sorumlu tutulursun
merhaba umut ben yeni üyeyim senin bir kızın var dimi inşallah bide oğlun olur
senin adet döngün kaç. benimde 14 ve 17 gün oldu ama benım 32 gün
elara bende hamile kalmayı düşündüğümde o takvimden alıcaktım fakat int den olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim
hoşgeldinmrhb kızlar neler yaptınız, bugün yoğun burasııı
evet canım bende öyle düşündüm olmazsa sana güvendik derler suçlu hissederim kendimi..
aama sizin yöntemlerle ve biyo ile yardımcı olurum diyet falan söylerim ama derim bunlar olasılığı arttırır diye...
valla kızı şimdi 3 aylık 5-6 ay sonra düşünüyormuş 3.yü eşi hatta hemen istiyormuş ama üstelik durumları da yok ama erkek çocuk için tekrar doğum yapmaya razı inşallah olur gönlündeki..
sağol güzelim
elara bende hamile kalmayı düşündüğümde o takvimden alıcaktım fakat int den olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim
gerçekten bu takvimin bio ile aynı olması çok şaşırtıcı para tuzağı demek ilginçç :acep:
elara benim babychoiceylede ayni cikti hatta tipkisi ama o erkege yatkini kiza yatkini notr olarak gosteriyo-kizgin
sağol elara teşekkürler inşallah bu yardımların sonucu allah sana mukafatını verir ikiz oğlun olur inşallah
o takvi,m günlerin duruyormu sende ? duruyorsa bi yollarmıısnnn
bide dogum tarihini ve ilişki günelrini yaz bioya bakayım
ikisi uyuyormu diye bide benn teyit edeyim
özelden yollayabilriisnn
Elarada bizde başladık takviyelere
eşim bütün bunları benmi içecem dedi