ayy ne guzel esin iciyo benimki inadim inatt :dertli:
yok cnm benimkide inatttt
benimkine hiçç heveslenme
hevesleneceksen bernille rengininkine heveslen
ayy ne guzel esin iciyo benimki inadim inatt :dertli:
evet canımmm kesınlıkle sağlıklı bebek istiyoruzzMinietek aynı şeyi yazmışız takvimetüm annelerin ortak dileği nede olsa. kolaymış bu takvim işi ben rast gele yaptım denemek için yinede fena değil demi. bakayım orjinal bişeyler var mı?
mini nasıl oldun varmı ters bi durum?
Amin canım inşallah.anladım canım ne güzel rabbim gönlübe göre vermiş..
evet diyet ve tek ilişkide çok başarılı onları da zaten burdan öğrendikçe söylerim inşallah olur onunda bi oğlu bakalım bize davet ettim bi gün gelirse konuşurum onunla rabbim herkezin gönlüne göre versin..
yok cnm benimkide inatttt
benimkine hiçç heveslenme
hevesleneceksen bernille rengininkine heveslen
acaba yemeklere katsak olur mu ki :zonk:
bilem erirmi kız
hele bitanesi kocaman
kizz tabletimi aldinnn sivisida vardi tabii burada orayi bilmiyom canim bence sutune kahvesine katsak nasil olur ters etki olurmus
kizz tabletimi aldinnn sivisida vardi tabii burada orayi bilmiyom canim bence sutune kahvesine katsak nasil olur ters etki olurmus
öyle verme canım normal suyla içsin ne var onda alt tarafı vitamin yaa yutuversinler
öyle verme canım normal suyla içsin ne var onda alt tarafı vitamin yaa yutuversinler
kizz umuttt fiyatlari diyomm elarami odediii)
ahhh canimm onun cinsiyet olayina tiki varr bana cook kiziyooo en zor benim icinizde offff
ne diyon cnm sen takviyelerimi soruyonnn
evet Elara ödedi
haa sonra sende ona odedin oylemi
elara sen yurtdisinda mi ikamet ediyosun ayy bisiy anlamadim
o zamn sende kocana verme kendin iç sadece yağlar var erkeğinde kullanabileceği onlardan salatasına atarsın anlamaz geçmişte konuştuk bak oku limon aromalı balık yağı ondan al ver
:ayk::ayk::ayk::gul::gul::gul:
inşallah canım
hoşgeldin
ama yeni gibi değilsin tanıyosun bizi galiba
haa sonra sende ona odedin oylemi
elara sen yurtdisinda mi ikamet ediyosun ayy bisiy anlamadim