Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
Minietek aynı şeyi yazmışız takvime:) tüm annelerin ortak dileği nede olsa. kolaymış bu takvim işi ben rast gele yaptım denemek için yinede fena değil demi. bakayım orjinal bişeyler var mı?
evet canımmm kesınlıkle sağlıklı bebek istiyoruzz
mini nasıl oldun varmı ters bi durum?

canım çorba içtimm 1 saat önce

midem ekşiyo hıcbırsey ıstemıyor canımm uyku bastırdı sütle alakalı bır durum yok

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
anladım canım ne güzel rabbim gönlübe göre vermiş..
evet diyet ve tek ilişkide çok başarılı onları da zaten burdan öğrendikçe söylerim inşallah olur onunda bi oğlu bakalım bize davet ettim bi gün gelirse konuşurum onunla rabbim herkezin gönlüne göre versin..
Amin canım inşallah.

OP
E

_eZeL_

Misafir
ahhh canimm onun cinsiyet olayina tiki varr bana cook kiziyooo en zor benim icinizde offff

o zamn sende kocana verme kendin iç sadece yağlar var erkeğinde kullanabileceği onlardan salatasına atarsın anlamaz geçmişte konuştuk bak oku limon aromalı balık yağı ondan al ver

OP
O

ORKIDEM

Misafir
o zamn sende kocana verme kendin iç sadece yağlar var erkeğinde kullanabileceği onlardan salatasına atarsın anlamaz geçmişte konuştuk bak oku limon aromalı balık yağı ondan al ver

ondan var azar azar katiyom simdilik cakmadi ya bakalim ah vitaminlere care olsa :dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar