OP
_eZeL_
Misafir
- #24.481
benden kurtulmak için Elara al şu takviyeleri içde bebişin olursa giremezsin dedi
benden kurtulmak için Elara al şu takviyeleri içde bebişin olursa giremezsin dedi
Elarada bizde başladık takviyelere
eşim bütün bunları benmi içecem dedi
yok kız napıyım cayları,parasını yolla bi işe yarasınnnanlamaki canım ben
Elara verdi sağolsun siparişlerimi
Elara ikramlarımda geldi sanada yollayayım istersen bitki çayları sanırım
babychoiceyimi canim iyikki vazgecmissin
ne diyon cnm sen takviyelerimi soruyonnn
evet Elara ödedi
haa sonra sende ona odedin oylemi
elara sen yurtdisinda mi ikamet ediyosun ayy bisiy anlamadim
hehe ok anladim canimmm
sagolsun elarada
e o zamn burada ucuzssa bende burdan alayim bende pahali gordum burayi ne biliimm
hee ben cok zenginimm limitsiz kredi kartım varr
umut cok fenasın he kadının kafasını karıştırdın
yok ben türkiyedeyim yabancı bi siteden sipariş vermesine yardımcı oldum o kadar
ay valla öldüm gülmekten kendimi camların arkasında heykel gibi müzede düşündümde
gerçektende bi ben kaldımm:dertli::dertli::dertli:
Kızlar ben ginseng te alıcam. Kocama içircem çayını limonla.Ama her ginseng işe yaramıyormuş alırken aktara sorun ne kadar doğru söylerlerse artık.
ay valla öldüm gülmekten kendimi camların arkasında heykel gibi müzede düşündümde
gerçektende bi ben kaldımm:dertli::dertli::dertli:
eczaneden kapsülünü alsan daha iyi olmazmı
bide cıplak soyarız seni memiş ve bikini bölgenede yaprak koyarızz,hamiş kalamayanlara ibret olurr
bide cıplak soyarız seni memiş ve bikini bölgenede yaprak koyarızz,hamiş kalamayanlara ibret olurr
Aslında ilk öyle düşündüm ama zaten takviyeler çok olacak nasıl içireceğim bunları adama bilmiyorum. Bari bunun çayını içireyim diye düşündüm.