Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
umut şimdi dikkat ettim de sen amma az teşekkür etmişsin canım ya. Bana teşekkür ederek başlayabilirsin:cokkomik: Bak bana kendi uğraşlarımla rep derecemi yükselttim kimsecikler rep vermedi bana:sim3:

OP
O

ORKIDEM

Misafir
kız orkidem sende diğer siteden herşeyi biliyorum diyorsun göya bişeydende haberin yok bari geçmişi oku öğrwen

yookk vitaminleri yenilen icilenleri dedim ama
benim vitaminler ayri simdi defterden baktim
niye soylesen zormu gecmisi okuyana kadar bisey kaybetmezsin canim
bi allah razi olsun derim coookk sey kazanirsin
neyse canin sagolsun

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
OP
L

Liza

Misafir
selam kızlar
yaa ben düşündüm düşündüm ve kendimi anladım :)
ne anladın derseniz: sanırım bir daha çocuk yapacak olsam kesin erkek olmasını isterim.ama hayal kırıklığına uğrama olasılığı var.işte bu olasılık yüzünden korkuyorum yanaşmıyorum. benim olayım bu galiba herhalde sanırsam :deli:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
selam kızlar
ne anladın derseniz: sanırım bir daha çocuk yapacak olsam kesin erkek olmasını isterim.ama hayal kırıklığına uğrama olasılığı var.işte bu olasılık yüzünden korkuyorum yanaşmıyorum. benim olayım bu galiba herhalde sanırsam :deli:

cnm hepimizin olayı bu zaten :cokkomik::cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
yookk vitaminleri yenilen icilenleri dedim ama
benim vitaminler ayri simdi defterden baktim
niye soylesen zormu gecmisi okuyana kadar bisey kaybetmezsin canim
bi allah razi olsun derim coookk sey kazanirsin
neyse canin sagolsun

canım zamanında biz yüzlerce sayfa okuduk söyleyen olmadığı için değil gerçekten öğrenmeye çalıştığımızdan çok istediğimizden halada sabah geliyoruz sayfalarca geçmiş okuyoruz o zaman kimse geçmiş falan okumasın kafasına göre yazsın burda ben geçmişi okurkende bişey kaybetmedim çoook şey öğrendim sende okusan geçmişi bana sorucağın kadar benim şimdiki cevabımdan daha çoooooook şey kazanırsın

OP
O

ORKIDEM

Misafir
aynımı farklımı orkidem vitaminler

sizinkileri gormedim canim elara yolluycakti ozaman bakarim ama bende hem kadina hemde erkege has vitaminler var bunlari kullananlar yazmislar ki
kadin demis benim ph im 8.5
erkegin sperminin ph sida 9 9.5 a kadar cikmis inanilmaz bi rakam demi
dogal yolla

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
selam kızlar

kız bunu yenimi anladın allah iyiliğini versin,bizde aynı yollardan geçtik geldik hoşgeldin:cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar