Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
O

ORKIDEM

Misafir
canım zamanında biz yüzlerce sayfa okuduk söyleyen olmadığı için değil gerçekten öğrenmeye çalıştığımızdan çok istediğimizden halada sabah geliyoruz sayfalarca geçmiş okuyoruz o zaman kimse geçmiş falan okumasın kafasına göre yazsın burda ben geçmişi okurkende bişey kaybetmedim çoook şey öğrendim sende okusan geçmişi bana sorucağın kadar benim şimdiki cevabımdan daha çoooooook şey kazanırsın

canim benim ben dort yildir site icinde site geziyorum benim okumadigimi nerden biliyosun yeri geldi sordum hem kac kere ne sordum
bi ot yazilmis ne ise yariyo diye sordum hepsi o
pardon ama sana sormamistim zaten elaraya sormustum neyse yinede cook sagolll

OP
L

Liza

Misafir
kız bunu yenimi anladın allah iyiliğini versin,bizde aynı yollardan geçtik geldik hoşgeldin:cokkomik:

kız ben şimdiye kadar -erkek çocuk sevmiyorum- falan diyordum.
Ama şunu da anladımki;yapacak olsam iş değişir.birsürü zorluğa katlanıcaksında hamilelik yükü bulantısı kaşıntısı sırt ağrısı varisi basuru falan..
-bide iki kızın üstüne bi daha kız isteyecen- SAçmaymış insan ciddi düşünürse anlıyor.Daha bunun doğurduktan sonraki uykusuzluğu emzirmesi alt değiştirmesi ağlaması zırlaması düşmesi kalkması maması..............ohooo

OP
E

_eZeL_

Misafir
canim benim ben dort yildir site icinde site geziyorum benim okumadigimi nerden biliyosun yeri geldi sordum hem kac kere ne sordum
bi ot yazilmis ne ise yariyo diye sordum hepsi o
pardon ama sana sormamistim zaten elaraya sormustum neyse yinede cook sagolll

kusura bakma ama geçmişi okumuş olsaydın pozitif iyonun ne olduğunu ne işe yaradığını bilirdin orkidem bunu sorma gereğide duymazdın
bana sormadığını biliyorum zaten bende soruna karşılık cvp vermedim senin genel tavrın hakkında yorum yaptım diğer siteden bir çok şey bildiğini söylüyorsun iyi tamam güzel geçmişi okuduğunu söylüyorsun eyvallah ama geçmişte bu kadar uzun uzadıya konuşulmuş erkek bebek için önemli olduğu düşünülen bir şeyi bilmiyorsun kusura bakma ama bu beni rahatsız ediyor çelişkili geliyor

OP
E

Elara

Misafir
umut şimdi dikkat ettim de sen amma az teşekkür etmişsin canım ya. Bana teşekkür ederek başlayabilirsin:cokkomik: Bak bana kendi uğraşlarımla rep derecemi yükselttim kimsecikler rep vermedi bana:sim3:
cnm ben sana rep veriyorumm ama ezelinki kadar cok olmuyor maaleseff
300 puancık geliyor saadece
ezelinkinde 1 sıfır daha var:hihi:

Elara toprağa basmakta pozitifmi yapıyordu_?

yani tam bilmiyorum ama mantıken söleyimm
toprak kötü elektirigi alır derlerr
burdaki kötü elektrik pozitif iyon olması gerekiyorr
cünkü bizim için faydalı olan şey negatif iyonlardır.
ama yinede araştıralım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız ben şimdiye kadar -erkek çocuk sevmiyorum- falan diyordum.
Ama şunu da anladımki;yapacak olsam iş değişir.birsürü zorluğa katlanıcaksında hamilelik yükü bulantısı kaşıntısı sırt ağrısı varisi basuru falan..
-bide iki kızın üstüne bi daha kız isteyecen- SAçmaymış insan ciddi düşünürse anlıyor.Daha bunun doğurduktan sonraki uykusuzluğu emzirmesi alt değiştirmesi ağlaması zırlaması düşmesi kalkması maması..............ohooo

ben senin öyle istediğini bilmiyodum liza,insanın 2 kızdan 3 kızdan sonra erkek çocuk istemesi kadar doğal ne olabilirki,yaradan vermese bu isteği insan katlanabilirmi bu sıkıntılara ,rabbim hepimizin gönlündeki gibi versin inş

OP
E

Elara

Misafir
elara çam ormanları kız için uygun diemi yazmıştın benmi yanlış hatırlııyorum

evet cnm cam ormanları negatif iyonluymuş
ama çamın yagı pozitif iyonlu diye yazılmışş
az önce size yazdıgım bitkilerin yagları pozitif iyonluymuş yani.kızlar bu konuyu tekrar araştırcam cayı filan içilebilirmi diyee
ama nette yazılan bu bitkielrin yaglarının pozitif oldugu yönünde.

OP
E

Elara

Misafir
canım zamanında biz yüzlerce sayfa okuduk söyleyen olmadığı için değil gerçekten öğrenmeye çalıştığımızdan çok istediğimizden halada sabah geliyoruz sayfalarca geçmiş okuyoruz o zaman kimse geçmiş falan okumasın kafasına göre yazsın burda ben geçmişi okurkende bişey kaybetmedim çoook şey öğrendim sende okusan geçmişi bana sorucağın kadar benim şimdiki cevabımdan daha çoooooook şey kazanırsın

cok güzel yazmışsın ezel
ne cok emek verildi dimii
ciddi anlamda mesai harcıyoruz biz burayaa
yeni gelenlerden tek istedigimiz aktif katılımmdırr
ama neden bu kadar acele ediliyor anlamıyorumm
sen diger tarafta baya gecmiş okumuştun ilk geldigindee
bende cok bekletmeden sana yolaldım ne var ne yoksa

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
evet cnm cam ormanları negatif iyonluymuş
ama çamın yagı pozitif iyonlu diye yazılmışş
az önce size yazdıgım bitkilerin yagları pozitif iyonluymuş yani.kızlar bu konuyu tekrar araştırcam cayı filan içilebilirmi diyee
ama nette yazılan bu bitkielrin yaglarının pozitif oldugu yönünde.

elara tatilde hamile kalan arkadaşlarım var bikaç tane oğulları var,sanki çam ağaçları erkek bebek için uygun gibi geliyo,sen yine bi bak cnm nete

egem

Daimi Üye
Tepki
517
selam kızlar yemek yedim azcık uzandım geldimm
napıyorsunuz
takviyeler konuşulmuş baya maşallah ya valla çok taktir ettim sizi süperr benim merak ettiğim şu bu takviye vitaminler erkek bebekle ilgili ne gibi bi artı sağlıyor..benim eşim de kendine çok dikkat eder çok ta vitamin kullanır bi sorayım bakalım akşama neler kullanıyo çinko b,12 onları kullandığını biliyorum bana da kullandırıyo çünkü tabi şimdi bıraktım..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
selam kızlar yemek yedim azcık uzandım geldimm
napıyorsunuz
takviyeler konuşulmuş baya maşallah ya valla çok taktir ettim sizi süperr benim merak ettiğim şu bu takviye vitaminler erkek bebekle ilgili ne gibi bi artı sağlıyor..benim eşim de kendine çok dikkat eder çok ta vitamin kullanır bi sorayım bakalım akşama neler kullanıyo çinko b,12 onları kullandığını biliyorum bana da kullandırıyo çünkü tabi şimdi bıraktım..
cnm devamlı cınko kullanıyo bır zararı yokmu

OP
E

Elara

Misafir
ne ise yari cnm bunlar

y spermi negatif iyona sahip
bizde yumurtamızı poztif iyonla yüklicezki zıt kutuplar birbirini ceksinn diye.
bu saydıgım bitkilerde pozitif iyonlu bitkilermiş

selam kızlar
yaa ben düşündüm düşündüm ve kendimi anladım :)
ne anladın derseniz: sanırım bir daha çocuk yapacak olsam kesin erkek olmasını isterim.ama hayal kırıklığına uğrama olasılığı var.işte bu olasılık yüzünden korkuyorum yanaşmıyorum. benim olayım bu galiba herhalde sanırsam :deli:

:cokkomik: günaydınnnn

egem

Daimi Üye
Tepki
517
minietekçim 11 haftaya gelmişsin maşallah bikaç hafta içinde cinsiyeti belli olur..
bu arada dr umun eşi hamile demiştim az önce o aradı...3.bebeyine hamile..bu gün muayne olmuşuzun uzun bakmışlar eşi demişki büğük ihtimal kız olacak :(

OP
E

Elara

Misafir
elara gecmisi okumuyo degilim okuyorum kendim icin dur bakalim ne zaman yolluycan :))

sen diger tarafda ebru nickiyle 1 kere geliyordun 3 ay kayboluyordunn
sonra tekrar geliyordun ve gidiyrodunn
1 yıldır hep böle olduu
şimdide aynı şey olacakmı cok merak ediyorum:hihi:
o nedenle sana biraz mesafeli yaklaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar