OP
Elara
Misafir
- #24.601
yani bunlarmi canim erkeginkinide biliyosunuz ozaman
bakin eger bunlarsa sakin goz ardi etmeyinnn benim kocadan yana sansim yok ama kendim kullanicamm
bekle atıyorum özelden takviyelelri
yani bunlarmi canim erkeginkinide biliyosunuz ozaman
bakin eger bunlarsa sakin goz ardi etmeyinnn benim kocadan yana sansim yok ama kendim kullanicamm
ebru bunların mg leri yalnışşş
rengin böle şeylerden hoşlanmıyor ezel ,abdesti bozar derler böle resimler ,ondan olabilir
şimdi hepimiz senin yüzünden abdest almak zorunda kalcazzz
bende soldan 3. varya poz verir gibi durmuş en beyazı içlerinde onu seçtim:gul::gul::gul: alemsinnnn cok güldüm yaa
benimki en soldaki olsun,göstermemiş o pipiyi takdir ettimm,herkesin gördügünü istemem ben
kız umut sen ufakmı seviyon ,en minigini secmişin
ay umut Allah iyliğini versin yaaaa tehlikeli diyor :gul: :gul:konuşturmayın beni şimdi
bebek gibi olan o vardı onu seçtim
diğerleri nolur noolmaz tehlikeli
rengin böle şeylerden hoşlanmıyor ezel ,abdesti bozar derler böle resimler ,ondan olabilir
elara o verdigin siteden alabilirim o halde bunlari olmazmi cnm
toplmda fiyati ne ttutt
kızlar siz takviye olarak erkeğe çinko olarak ne veriyorsunuz gerçi markalar çok bilşey etkilemez ama
ayyy ilahiii kizlarrrrrrrrrrrrrralın size pipili hangisini istiyorsanız sizin olsun :gul: :gul:
gerçi ırkları başka ama fark etmez pipisi olsun yeter :gul: :gul:
merhaba kızlar.Hepinize hayırlı cumalar diliyorum,Allah dualarınızı kabul etsin gönlünüzdekileri kucağınıza versin işallah.Elaracım bence orkidem de silsin vitaminleri ve yapılan alıntıları misafirler çok artıyor,geçen akşam üstü abartmıyorum 5 bir ara 4 misafir izliyordu burayı...onları biraz meraklandıralım hazıra konmasınlar değil mi?
cnm haklısında orkidenin yazdıkları yalnış zaten
mg lerini görmedinmi cok yüksek
ve cok eksik var
cnm haklısında orkidenin yazdıkları yalnış zaten
mg lerini görmedinmi cok yüksek
ve cok eksik var
Elaracım çarşıdaydım bugün okuldan sonra kızıma incili siyah tüllü ve kırmızı çok şeker bir kıyafet aldım doğumgünü için.İçime sindi yani.Ama çok dolaştım,ayaklarıma karasular indi ...Sabah çok erken kalktım dersim geç başladığı için 10 a kadar 2 çeşit pastamı yaptım,mıhallebili ay kurabiyem ve çıtır poaçam bitti,Akşam patates çanaklarımı yapcam içinin rus salatasını servis yaparken koyacağım.Yarın da annem zeytinyağlıları mercimek köftemi yapcak ben de kanepeleri ve patates böreğimi yaparım.Pastamız saat 3 e hazır olcak.Ay çok heyecanlıyım ya içim çok tuhaf duygularla dolu.Belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama nazla ,annesini 8 ay yatırarak doğan kuşumun ilk doğum günü ve ben bu günleri görebildiğimie hala inanamıyorum rüyada gibiyim inanın.duygularımı tarif edemiyorum.Allah evlatlarımızın daha nice güzel günlerini göstersin işallah...
bernil kız kahveyi içme sakın arkadaşınla,içiyomuş gibi yap
Elaracım çarşıdaydım bugün okuldan sonra kızıma incili siyah tüllü ve kırmızı çok şeker bir kıyafet aldım doğumgünü için.İçime sindi yani.Ama çok dolaştım,ayaklarıma karasular indi ...Sabah çok erken kalktım dersim geç başladığı için 10 a kadar 2 çeşit pastamı yaptım,mıhallebili ay kurabiyem ve çıtır poaçam bitti,Akşam patates çanaklarımı yapcam içinin rus salatasını servis yaparken koyacağım.Yarın da annem zeytinyağlıları mercimek köftemi yapcak ben de kanepeleri ve patates böreğimi yaparım.Pastamız saat 3 e hazır olcak.Ay çok heyecanlıyım ya içim çok tuhaf duygularla dolu.Belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama nazla ,annesini 8 ay yatırarak doğan kuşumun ilk doğum günü ve ben bu günleri görebildiğimie hala inanamıyorum rüyada gibiyim inanın.duygularımı tarif edemiyorum.Allah evlatlarımızın daha nice güzel günlerini göstersin işallah...