Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
:gul::gul::gul: alemsinnnn cok güldüm yaa
benimki en soldaki olsun,göstermemiş o pipiyi takdir ettimm,herkesin gördügünü istemem ben:hihi:

kız umut sen ufakmı seviyon ,en minigini secmişin :cokkomik:
bende soldan 3. varya poz verir gibi durmuş en beyazı içlerinde onu seçtim :D
kız ufak değil göbekli seviyo o

konuşturmayın beni şimdi :cokkomik::cokkomik:
bebek gibi olan o vardı onu seçtim
diğerleri nolur noolmaz tehlikeli :cokkomik:
ay umut Allah iyliğini versin yaaaa tehlikeli diyor :gul: :gul:

rengin böle şeylerden hoşlanmıyor ezel ,abdesti bozar derler böle resimler ,ondan olabilir :D
şimdi hepimiz senin yüzünden abdest almak zorunda kalcazzz :cokkomik:

aboowww minicik bamyayla abdestmi bozulur yawww

OP
E

Elara

Misafir
elara o verdigin siteden alabilirim o halde bunlari olmazmi cnm
toplmda fiyati ne ttutt

daha sonra kendime aldıgım takviyeleri yollarım bakarsın fiyatlarına ,
cok bişi tutmuyor ucuz iherbde

kızlar siz takviye olarak erkeğe çinko olarak ne veriyorsunuz gerçi markalar çok bilşey etkilemez ama

solgar çinko aldık biz kızlarlaa
bide zinco marka var doktorda yazıyor

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba kızlar.Hepinize hayırlı cumalar diliyorum,Allah dualarınızı kabul etsin gönlünüzdekileri kucağınıza versin işallah.Elaracım bence orkidem de silsin vitaminleri ve yapılan alıntıları misafirler çok artıyor,geçen akşam üstü abartmıyorum 5 bir ara 4 misafir izliyordu burayı...onları biraz meraklandıralım hazıra konmasınlar değil mi?-kop

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
alın size pipili hangisini istiyorsanız sizin olsun :gul: :gul:
gerçi ırkları başka ama fark etmez pipisi olsun yeter :gul: :gul:

6257.jpg
ayyy ilahiii kizlarrrrrrrrrrrrrr
alin size giyimli ve halis mulis turk erkekleri bizimler edepli emmeee

OP
E

Elara

Misafir
merhaba kızlar.Hepinize hayırlı cumalar diliyorum,Allah dualarınızı kabul etsin gönlünüzdekileri kucağınıza versin işallah.Elaracım bence orkidem de silsin vitaminleri ve yapılan alıntıları misafirler çok artıyor,geçen akşam üstü abartmıyorum 5 bir ara 4 misafir izliyordu burayı...onları biraz meraklandıralım hazıra konmasınlar değil mi?-kop

cnm haklısında orkidenin yazdıkları yalnış zaten
mg lerini görmedinmi cok yüksek
ve cok eksik var

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım çarşıdaydım bugün okuldan sonra kızıma incili siyah tüllü ve kırmızı çok şeker bir kıyafet aldım doğumgünü için.İçime sindi yani.Ama çok dolaştım,ayaklarıma karasular indi ...Sabah çok erken kalktım dersim geç başladığı için 10 a kadar 2 çeşit pastamı yaptım,mıhallebili ay kurabiyem ve çıtır poaçam bitti,Akşam patates çanaklarımı yapcam içinin rus salatasını servis yaparken koyacağım.Yarın da annem zeytinyağlıları mercimek köftemi yapcak ben de kanepeleri ve patates böreğimi yaparım.Pastamız saat 3 e hazır olcak.Ay çok heyecanlıyım ya içim çok tuhaf duygularla dolu.Belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama nazla ,annesini 8 ay yatırarak doğan kuşumun ilk doğum günü ve ben bu günleri görebildiğimie hala inanamıyorum rüyada gibiyim inanın.duygularımı tarif edemiyorum.Allah evlatlarımızın daha nice güzel günlerini göstersin işallah...

OP
O

ORKIDEM

Misafir
ve cok eksik var

yok canim hizli yazcam diye atlamisim cogunu iste eksiklerde once bunlarmi soruyulm diye yazmadim
kiz bunlari matematik yazmisti sonrada esime buldurdum o siteden

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ve cok eksik var

Evet canım şimdi senin yolladıklarınla kıuyasladım farklar çok ama takviyelerin bir kısmı aynı ya o sebeple dedim.Bak 3 tane misafir var aşağıda..ya izleyeceğinize üye olun katılın paylaşın dimi.Biz de anamızın karnında öğrenmedik sorduk araştırdık bilgi alışverişi yaptık.Ha diyebilirsiniz sen de kk da misafir izlemişsin ama benim başımda elti belası ve deşifre olma riskim vardı yoksa ilk sizi gördüğüm gün zevkle üye olurdum,medeni cesaretsizliğimden değil sadece deşifre olma riskim vardı...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Elaracım çarşıdaydım bugün okuldan sonra kızıma incili siyah tüllü ve kırmızı çok şeker bir kıyafet aldım doğumgünü için.İçime sindi yani.Ama çok dolaştım,ayaklarıma karasular indi ...Sabah çok erken kalktım dersim geç başladığı için 10 a kadar 2 çeşit pastamı yaptım,mıhallebili ay kurabiyem ve çıtır poaçam bitti,Akşam patates çanaklarımı yapcam içinin rus salatasını servis yaparken koyacağım.Yarın da annem zeytinyağlıları mercimek köftemi yapcak ben de kanepeleri ve patates böreğimi yaparım.Pastamız saat 3 e hazır olcak.Ay çok heyecanlıyım ya içim çok tuhaf duygularla dolu.Belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama nazla ,annesini 8 ay yatırarak doğan kuşumun ilk doğum günü ve ben bu günleri görebildiğimie hala inanamıyorum rüyada gibiyim inanın.duygularımı tarif edemiyorum.Allah evlatlarımızın daha nice güzel günlerini göstersin işallah...

amin canım aminnn
nice yıllara

OP
E

Elara

Misafir
bernil kız kahveyi içme sakın arkadaşınla,içiyomuş gibi yap:cokkomik:

:cokkomik:

amin cnm inşş
maşallahh herşeyi yetiştirebiliyorsunn
inş unutamıyacagız bi gün olurr
stüdyoda resim filanda cekininn mutlaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar