Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ayyy ilahiii kizlarrrrrrrrrrrrrr
alin size giyimli ve halis mulis turk erkekleri bizimler edepli emmeee

Ezelim güzelim ben soldan 3 yü alıyım bayıldım sıpaya tam artistik be yaw,şöyle azıcık yırtık olsun be severim ben öyle tipleri.İlerde behlül yaparım onu sinema sektörüne sıkarım tam o tip:) hem de en beyaz tenlisi e ben beyaz,eşim beyaz,kızım beyaz arada esmer sırıtmasın o da beyaz olsun-ciko:1:SOLDAN 3.YÜ VERME KİMSEYE KARIŞMAM HAAAAAAAAAA.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:huhuu:
Elaracım çarşıdaydım bugün okuldan sonra kızıma incili siyah tüllü ve kırmızı çok şeker bir kıyafet aldım doğumgünü için.İçime sindi yani.Ama çok dolaştım,ayaklarıma karasular indi ...Sabah çok erken kalktım dersim geç başladığı için 10 a kadar 2 çeşit pastamı yaptım,mıhallebili ay kurabiyem ve çıtır poaçam bitti,Akşam patates çanaklarımı yapcam içinin rus salatasını servis yaparken koyacağım.Yarın da annem zeytinyağlıları mercimek köftemi yapcak ben de kanepeleri ve patates böreğimi yaparım.Pastamız saat 3 e hazır olcak.Ay çok heyecanlıyım ya içim çok tuhaf duygularla dolu.Belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama nazla ,annesini 8 ay yatırarak doğan kuşumun ilk doğum günü ve ben bu günleri görebildiğimie hala inanamıyorum rüyada gibiyim inanın.duygularımı tarif edemiyorum.Allah evlatlarımızın daha nice güzel günlerini göstersin işallah...

amin cnm,doğumgününüz çok güzel olacak belli

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar gebelik haftası 6+1 benim yani 7.haftada oluyorum siz de öyle hesaplıyorsunuz değil mi..
bende pazartesi gideceğim hayırlısı ile ben hala vaj.usg oluyorum net olsun diye bakalım artık 8 haftadan sonra göbekten bakar da rahatlarım...

Tepki
92
Elaracım çarşıdaydım bugün okuldan sonra kızıma incili siyah tüllü ve kırmızı çok şeker bir kıyafet aldım doğumgünü için.İçime sindi yani.Ama çok dolaştım,ayaklarıma karasular indi ...Sabah çok erken kalktım dersim geç başladığı için 10 a kadar 2 çeşit pastamı yaptım,mıhallebili ay kurabiyem ve çıtır poaçam bitti,Akşam patates çanaklarımı yapcam içinin rus salatasını servis yaparken koyacağım.Yarın da annem zeytinyağlıları mercimek köftemi yapcak ben de kanepeleri ve patates böreğimi yaparım.Pastamız saat 3 e hazır olcak.Ay çok heyecanlıyım ya içim çok tuhaf duygularla dolu.Belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama nazla ,annesini 8 ay yatırarak doğan kuşumun ilk doğum günü ve ben bu günleri görebildiğimie hala inanamıyorum rüyada gibiyim inanın.duygularımı tarif edemiyorum.Allah evlatlarımızın daha nice güzel günlerini göstersin işallah...

AMiNN...Şimdiden kızının doğum günü kutlu olsun nice doğum günlerini ve beyaz gelilikli hallerinide görürsün inşallh, ellerine de sağlık bu arada eminim hepsi çok güzel olmuştur, iyi eğlenceler size

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kizz umutt eltin okadar kotumuu saolsun benim elti dua eder hep insallah oglun olur diyee

Oğlan kız olayı değil canım.Arkadaşlara biraz bahsettim eğer deşifre olmayacağımı bilsem yaptıklarını anlatsam kanınız donar...Çok kıskanç,bencil ve maddiyatçıbi tip...Borç para istedi benden vermedim oğlunun düğünü vardı versem geri gelmiyecek çünkü verip de kötü olacağıma vermeyip kötü olurum diye düşündüm istediği para az değil ve ben onu araba parası olarak biriktiriyorum.Eşimden isteyemez eşim çok serttir o konuda zırnık koklatmaz işte başta bir samimi olduk yüz buldu sanırım..Ben vermeyince de benimle uğraşmaya başladı,her giydiğimin aynını alır,ne yaparsam aynını yapar resmen ikiz gibi dolaşmaya başladık bir de arkamdan k.valdeme falan dedikodumu yaptığını duyunca patladım ben kovmaktan beter ettim kocası da vardı,korkmam ki ben senin gibi insanı hayatımda istemiyorum dedim.ve sadece bayramlarda görüşürüm eşimin hatrına 15 dk oturup kalkarım.kadfının 5-6 yerde üyeliği varmış,kk da dahil.deşifre olurum diye kızlarla orada tanışamadım.buradaki üyeliğim eskiydi ve kızlar buraya gelince buluştuk.ha ayrıca oğulları var tabi bana çocuğum yokken oğlan kaktı oyönü başkahilliğine veriyorum seviyem değil nuhatabım olamaz zaten...olay bu canım.bana uzak cehenneme direk yani...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
idrarınızın üstüne bir çorba kaşığı lavoba açıcı döküyorsunuz
idrarın rengi koyulaşırsa kız
rengi açılırsa erkekmiş güyyaa

hııı
ya evde gördüm lavabo açacağını da ordan aklıma geldi:sirin:

ii geceler cnm
valla bu saate ii kalıyorsunuzz.ben hamişken 9 dedimmi uyurdumm,acamazdım gözlerimi

:hihi: iç bari ne diyimm:D
kakule ne kadar içmiştiki bi sormak lazımm cnm
benimde iyice kafam karıştıı:cokkomik:

canım ben şurubu çalışma başlamadan bir gün önce ve her deneme günü içtim yani sık ilişki olunca hemen hemen hergün içmiş oldum zaten benim deneme 4 kere olduğu için her seferinde içtim.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:cokkomik:

amin cnm inşş
maşallahh herşeyi yetiştirebiliyorsunn
inş unutamıyacagız bi gün olurr
stüdyoda resim filanda cekininn mutlaka

yarın öğlen kuaföre giderim oradan stüdyo resmi düşünüyorum ben de.Video çekimi de yapacağım.albüme atacağım resmlerini bakarsınız canım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Adaşım senini kızının doğumgünü ne zaman?sen yapacaklarına karar verdin mi?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım ben daha önce ylang yılang yağı kullanmıştım cildim için ,bu yağlar uçucu özelliğe sahip hepsinibir kapta karıştırıp y.odamda bekleteyim diyorum sence bebek düşünmeyue başlamadan ne kadar önce yapmalıyım bunu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar