'Çocuğum için eski kocamla yatarım' diyen ünlüler kim?

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft2mm768228.jpg

Ünlü isimler dizide başkalarıyla evli olmalarına rağmen çocuklarını kurtarmak için yeniden sevişen karı-kocanın yerinde olsalar aynısını yapacaklarını söyledi...

Nurgül Yeşilçay'la Murat Han'ın 'Sensiz Olmaz' dizisindeki sevişme sahnesi çok konuşulacak! Günlerdir ekranlarda tanıtımı gösterilen sahnenin altında yatan gerçek ise çok tartışılacak.

Dizide başkalarıyla evli olmalarına rağmen hasta olan çocuklarını kurtaracak olan ilik için yeniden yatağa giren eski karı kocanın içine düştüğü durumu birçok ünlü isime sorduk. Ünlüler, bir otel odasında buluşup çocuklarının hayatını kurtarmak için sevişen çiftin yerinde olsalar aynısını yapacaklarını söylediler.

ÖZGE ULUSOY: Bir anne evladı için her şeyi yapar diye düşünüyorum. o yüzden de çocuğum için her şeyi yapardım.

ÖZLEM YILDIZ: Eğer evladım varsa işin ucunda gözüm hiçbir şey görmez. Ayrıldığın eşinle kanlı bıçaklı olsan bile sorun değil. Onun yaşaması için her türlü fedakarlığı her anne yapar.

İPEK TUZCUOĞLU: Ben çocuğum için her şeyi yapardım. Her türlü fedakarlıkta bulunurdum.

NUR GÜMÜŞDOĞRAYAN: Zaten zorunlu kaldıkları için aynı yatağa girecekler. O yüzden de ben de yapardım.

DEMET AKALIN: Çaresizlik insana her şeyi yaptırır diye düşünüyorum. Allah kimseyi çocuğuyla sınamasın.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Allah kimseyi çocuğu ile sınamasın canımı vereceğim çocuğum için herhalde ne gerekiyorsa yapardım

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
diziyi izlemedimde bu mantıksız geldi bana. şimdi tüp bebek yoluylada hamile kalınmıyormu. cinsellik olmadan..dışarda yumurtayla sperm birleştiriliyor sanırım annenin rahmine yerleştiriliyor.. hatta taşıyıcı anneler bile var. ee neden bu yapılmıyorda illa yatacaklar. komikmiş gerçekten.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
diziyi izlemedimde bu mantıksız geldi bana. şimdi tüp bebek yoluylada hamile kalınmıyormu. cinsellik olmadan..dışarda yumurtayla sperm birleştiriliyor sanırım annenin rahmine yerleştiriliyor.. hatta taşıyıcı anneler bile var. ee neden bu yapılmıyorda illa yatacaklar. komikmiş gerçekten.

bende tam anlamıyla izlemedim canım ama dr gittiler evli olmaları gerekiyor tüp bebek vs.. için tabi yurt dışında yasal böyle şeyler ama türkiyede yasak o yüzden hamile kalacak doğal yollardan

H

Hera

Misafir
yurtdışına gitsinler o zaman.çokmu zor yani..

Evet Okycim en doğrusunu söyledin çünkü bu dizide eski kocasının Maddi Durumuda buna Uygun yurt dışına rahatça çıkıp tüp bebek yapabilirler Eşleri ile gidip her ikiside ve daha Garanti Bir yöntem Tüp bebek Yani ikiside evliyken birbirleri ile Cinsi Münasebete girmek zorunda değiller Belki Bir keresinde Olmayacak Bir kaç kez yatmak Zorunda kalacaklar işmi yani şimdi bu Saçmalık İşte ya Dizi ne Olacak :2: laf olsun

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378

Evet Okycim en doğrusunu söyledin çünkü bu dizide eski kocasının Maddi Durumuda buna Uygun yurt dışına rahatça çıkıp tüp bebek yapabilirler Eşleri ile gidip her ikiside ve daha Garanti Bir yöntem Tüp bebek Yani ikiside evliyken birbirleri ile Cinsi Münasebete girmek zorunda değiller Belki Bir keresinde Olmayacak Bir kaç kez yatmak Zorunda kalacaklar işmi yani şimdi bu Saçmalık İşte ya Dizi ne Olacak :2: laf olsun

orası öyle valla sanki herkes 1 kerede hamile kalıyor reyting uğruna bazen saçmalıyor diziler bizede dedikodusunu yapmak kalıyor:kahkaha:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520

bu bölümünü gördüm aynende dediğin gibiydi oky,
kıbrısa zaten tüp bebek için gitmişlerdi
nerden çıktı bu sahne anlamadım
yani bu yolla çocuk sahibi olacaklardı türkiye de de bu sahneyi yaşarlardı...
dr onlara kıbrıs ta nikahsız insanlara ancak tüp bebek yapılacağını söylemişti..

çocuğu için herşey yapsın iyi hoşta zaten kadın başkasıyla evli tabi adam da
dizilerdeki bu akıl almaz saçmalıklar aldı başını gidiyor
ahlaksızlık adına sınırları iyice zorluyorlar

bu dizilerin ayrıca gerçek yaşamla karşılaştırılıp bu tarz soruların yöneltilmesi yine yapım şirketlerinin dizi reklamı için yaptığı ayrı bir ahlaksız politikası

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bu bölümünü gördüm aynende dediğin gibiydi oky,
kıbrısa zaten tüp bebek için gitmişlerdi
nerden çıktı bu sahne anlamadım
yani bu yolla çocuk sahibi olacaklardı türkiye de de bu sahneyi yaşarlardı...
dr onlara kıbrıs ta nikahsız insanlara ancak tüp bebek yapılacağını söylemişti..

çocuğu için herşey yapsın iyi hoşta zaten kadın başkasıyla evli tabi adam da
dizilerdeki bu akıl almaz saçmalıklar aldı başını gidiyor
ahlaksızlık adına sınırları iyice zorluyorlar

bu dizilerin ayrıca gerçek yaşamla karşılaştırılıp bu tarz soruların yöneltilmesi yine yapım şirketlerinin dizi reklamı için yaptığı ayrı bir ahlaksız politikası
yani işte rating uğruna, yatak sahnesi çevirmek uğruna, insanları aptal yerine koyuyorlar. aşılama yöntemide var.tüp bebek dışında. saçmalığın daniskası.
heranında dediği gibi sanki ilk beraberlikte çocuk olacak birde. olana kadarmı yatacak bunlar. senaryoyu yazanın kafasıda basmıyor.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
yani işte rating uğruna yatak sahnesi çevirmek uğruna insanları aptal yerine koyuyorlar. aşılama yöntemide var.tüp bebek dışında. saçmalığın daniskası.
heranında değiği gibi sanki ilk beraberlikte çocuk olacak birde. olana kadarmı yatacak bunlar. senaryoyu yazanın kafasıda basmıyor.

ben en çokta dizilerdeki bu saçmalıkları insanlara siz olasydınız ne yapardınız diye sormalarına sinir oluyorum
dizileri izleye izleye herşey normal olmaya başladı

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
evet kızlar hepiniz zaten söylenecekleri söylemişsiniz sonuna kadar katılıyorum size.dikkat çeksin diye illa bu sahnelere başvuruyorlar.ee başarılıda oluyolar bakın burda onları konuşuyoruz işte...

H

Hera

Misafir
evet kızlar hepiniz zaten söylenecekleri söylemişsiniz sonuna kadar katılıyorum size.dikkat çeksin diye illa bu sahnelere başvuruyorlar.ee başarılıda oluyolar bakın burda onları konuşuyoruz işte...

Bahsediyoruz evet iyi olarak bahsetmiyoruz melekçim Kötü anarak bahsediyoruz Vede BEN İzlemiyorum İzlemeyeceğim de Okuduklarımdan söylenenlerden Bilgim var Okypete gibi bende İzlemiyorum Başarılı değiller ona Asla katılmıyorum Başarılı Olan Bir Kaç Dizi var Hepsi Bu..

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195

Bahsediyoruz evet iyi olarak bahsetmiyoruz melekçim Kötü anarak bahsediyoruz Vede BEN İzlemiyorum İzlemeyeceğim de Okuduklarımdan söylenenlerden Bilgim var Okypete gibi bende İzlemiyorum Başarılı değiller ona Asla katılmıyorum Başarılı Olan Bir Kaç Dizi var Hepsi Bu..

evet canım haklısın zaten izleyerek bunlara prim yaptırmamak lazım.ben de ölesine sıkıntıdan izliyodum ama izlemem artık.protesto ediyorum:lala::lala:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar