Hanımlar, sizlerle büyük bir sorunumu paylaşmak. Benim çocuk uyurken telefonumu alıyor,ay sonunda faturama bir bakıyorum abuk sabuk oyun sitelerinden bir sürü ödeme yapılmış. Sizlerde de bu sorunu yaşayanlar var mı? Nasıl önüne geçiyorsunuz?
Aramıza hoşgeldiniz.
Çocuğunuzun yaşı nedir ?
Yasaklamakla olmuyor ufak ufak önüne geçmek lazım.
Hmm.. Tam teknoloji yaşları. Telefonunuza okadar fatura geldiginen her seferinde ödeme yapacağınıza eline bir oyun almayı düşündünüzmü ? Psp gibi ?
Bakın benim yeğenimde DS var. Ablamda bıkmıştı bundan. Fiyatıda aşırı pahalı birşey deil. Düşünün benceokuyorsada sadece günde 1 2 saat müsade edersiniz olur biter.
Kartları oluyor dilediğiniz katarda oyun yükleyebilirsiniz
bitter_im önerin için çok sağol gerçekten ama hani pek önüne geçilmiyor dediğin yöntemle.Necla'nın dediğine de bakacağım ama kadıncağızı siteden atmışlar niye öyle olmuş
ne kadar teknoloji caginda olsalarda yasak getirmenizi tavsiye ederim faturayi gectim bu telefon oyunlar vs onlar icin aman aman da yararli bir sey degil onune gecemiyorum diyorsunuz ama birde ceza sistemi uygulasaniz en azindan babann bir otoritesi vardir istedigi baska birseyden kisitlamak olabilir mesela
tabi cocuga siddet manasinda demedim yanlis anlasilmasin ama cocuklarda hayiri da ogrenmeli fikrimce
ayrica telefonlariniza da parola koymaniz faturalarinizi rahatlatir kanaatindeyim