Çocuğumun komik cümleleri

OP
nazoeren

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
annemlerdeydik.eren çay içerken bir kısmını yere döktü...koşarak lavabodaki temizlik bezini getirdi,silmeye başladı..biz dikkatle izliyoruz,ama hiç konuşmuyoruz..eren dedi ki:burayı silersem annem şaşıracak,her şeyi öğrendiğimi bilmiyor...temizliği bile öğrendim.ooof offf:gul::gul::gul::gul:

OP
nazoeren

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
benim oğlum bütün çikolata bisküvi vs şeylere dıgıdi der:dil:
domatese dotames,:gul:
trafiğe tfarik:bebek::gul:

daha var sonra yine yazarım dikkatimi çektikçe:dusun:

evet bu da olur,kullanamayıp,tatlı tatlı söyledikleri kelimeler:)
benim oğlum küçükken kaplumbağaya=dapdaplaba,çikolataya=doşala,ahtapota=ahbobop,kamyona=kommon,topitopa=dobdoblop ve vantilatöre de lallibudo derdi:gul::gul:

OP
nazoeren

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
bir gün çizgi film izliyoruz...anneeeee....bu neee?-kokarca oglum..biraz mimikler ön plana çıkıyor ve-gerçekten mi kokuyo?-evet..-iyyenç mi kokuyoo?evet...bi hayli düşünüyor veeee -ona annesi dalin almamış mı da:dil::dil::dil:

OP
nazoeren

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
dış kapımıza reklam broşürleri bırakılmış..bi çocuğu o broşürleri alırken gördü eren,abii o bizim ama neden alıyorsun..çocuktan cevap yok,sadece güldü erene..eren bağırıyor:aaa şuna bakay mısın anne yesmen(resmen) gülüyo bi de:kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
benim küçük cadımın yaptıklarını anlatsam ooooo sayfalar dolar heralde çünkü tam bir laf cambazıdır ama küçükken kimi harfleri söyleyemezdi mesela kelebeği söylerken kebelebek derdi mutfağa futfak ikizi olan oğlumda küçükken r harflerini söyleyemezdi 4yaşındayken anneler gününde annecim sana bir süprizim var haytık r hayfini söyliye biliyoyum bende söyle oğlum dedim o da bana bak şimdi arrrrrrrraba demişti arabayı söylerken r harfini bastırarak söylemesi çok komikti

küçük cadımın hayali hep bir bisikletti babası kızım dah yaşın küçük daha erken dediğinde kiiiiim benmi küçüğüm babcım baksana sen benim boyuma nerem küçük ben artık büyüdüm hem sen bana demiyormusun yaramazlık yaptığımda artık büyüdün böyle haylazlıklarından vazgeç diye şimdi de küçüksün diyorsun karar ver artık büyüdümmü yoksa küçükmüyüm diye derken aradan epey bir zaman geçti ve markete indirimde bisiklet geldi bana anne babama söyliycem bana o bisikleti alsın çok güzel tam istediğim gibi diyince bende ona yok sena babanın alcağını sanmıyorum dedim kızım da bana annecim benim adım ne senanur bende senanur sa o bisikleti aldırırım sonuç ne dersiniz kızlar evet dediğini yaptırdı ve o bisikleti aldırdı nasılmı hadi onu da anlatayım
akşam oldu babası geldi bana annecim babam yoruldu bütün gün çayı hazırmı babamın dedi ben ne yapmak istediğinin farkındaydım ama farkında olmayan babası evet kızım çok yoruldum dedi biliyorum babacım sen hep bizim için yoruluyorsun sen uzat şöyle ayaklarını ben sehpanıda getireyim
ayaklarınada masaj yapayımmı babcım diyo bende alttan alttan gülerek olanları izliyorum babsıda yok kızım okadarda değil diyince tamam babiş bend eşöyle bir yanına geleyim canım babiş diyip maskotluklarını sürdürürken birden aaaaaa babacım ben bugün ne gördüm biliyormusun annemle markete giitiğimizde hani o benim beğendiğim bisiklet varya 100 liraya gelmiş nekadar ucuz değilmi okadar da pahalı değil 100 lira nedirki senin için hemde biliyorum benide üzmeyi sevmiyosun alırsın değilmi babişim bana o bisikleti diyip bir masum ifadeyle babasının yüzüne baktıki babsıda dayanamayıp tamam kızım annene yarın parasını veririm alırsınız artık büyümüşsün ya sürebilirsin değilmi bisikleti diyince aaaa tabi babiş büyüdüm sürebilirim ama sen yarını bekleme şimdi bana ver ki parayı bende rahatca uyuyabileyim bisikletim alınıyo diye babişim dedi ve parayı babadan kopardı
6yaşındayken bu kadar politikacı bir çocuk olurmu kızlar soruyoyrum şimdi sizlere:eek::eek:

OP
nazoeren

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
benim küçük cadımın yaptıklarını anlatsam ooooo sayfalar dolar heralde çünkü tam bir laf cambazıdır ama küçükken kimi harfleri söyleyemezdi mesela kelebeği söylerken kebelebek derdi mutfağa futfak ikizi olan oğlumda küçükken r harflerini söyleyemezdi 4yaşındayken anneler gününde annecim sana bir süprizim var haytık r hayfini söyliye biliyoyum bende söyle oğlum dedim o da bana bak şimdi arrrrrrrraba demişti arabayı söylerken r harfini bastırarak söylemesi çok komikti

küçük cadımın hayali hep bir bisikletti babası kızım dah yaşın küçük daha erken dediğinde kiiiiim benmi küçüğüm babcım baksana sen benim boyuma nerem küçük ben artık büyüdüm hem sen bana demiyormusun yaramazlık yaptığımda artık büyüdün böyle haylazlıklarından vazgeç diye şimdi de küçüksün diyorsun karar ver artık büyüdümmü yoksa küçükmüyüm diye derken aradan epey bir zaman geçti ve markete indirimde bisiklet geldi bana anne babama söyliycem bana o bisikleti alsın çok güzel tam istediğim gibi diyince bende ona yok sena babanın alcağını sanmıyorum dedim kızım da bana annecim benim adım ne senanur bende senanur sa o bisikleti aldırırım sonuç ne dersiniz kızlar evet dediğini yaptırdı ve o bisikleti aldırdı nasılmı hadi onu da anlatayım
akşam oldu babası geldi bana annecim babam yoruldu bütün gün çayı hazırmı babamın dedi ben ne yapmak istediğinin farkındaydım ama farkında olmayan babası evet kızım çok yoruldum dedi biliyorum babacım sen hep bizim için yoruluyorsun sen uzat şöyle ayaklarını ben sehpanıda getireyim
ayaklarınada masaj yapayımmı babcım diyo bende alttan alttan gülerek olanları izliyorum babsıda yok kızım okadarda değil diyince tamam babiş bend eşöyle bir yanına geleyim canım babiş diyip maskotluklarını sürdürürken birden aaaaaa babacım ben bugün ne gördüm biliyormusun annemle markete giitiğimizde hani o benim beğendiğim bisiklet varya 100 liraya gelmiş nekadar ucuz değilmi okadar da pahalı değil 100 lira nedirki senin için hemde biliyorum benide üzmeyi sevmiyosun alırsın değilmi babişim bana o bisikleti diyip bir masum ifadeyle babasının yüzüne baktıki babsıda dayanamayıp tamam kızım annene yarın parasını veririm alırsınız artık büyümüşsün ya sürebilirsin değilmi bisikleti diyince aaaa tabi babiş büyüdüm sürebilirim ama sen yarını bekleme şimdi bana ver ki parayı bende rahatca uyuyabileyim bisikletim alınıyo diye babişim dedi ve parayı babadan kopardı
6yaşındayken bu kadar politikacı bir çocuk olurmu kızlar soruyoyrum şimdi sizlere:eek::eek:

maşallah canım,yavruna-alkis-alkis-alkis-alkis
büyüyünce hayli zorlayacak sizi:dil::dil:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
evet canım bizi zorlıyacağı kesin busene ikiziyle birinci sınıfa başlamasına rağmen okullar açıldıktan 1buçukay sonra öğretmeni kızınızı ikinci sınıfa geçiş yaptıralım demişti arkadaşlarının arasında sıkılıyo demişti bende nedenini sorunca okumayda yazmayıda zaten biliyordu bende yine derslere katılması konusunda sürekli yanındayım ama kızınızın zeka seviyesi yüksek ikinci sınıf problemlerini çözebiliyo hayatbilgisi kitabı daha okulun başı olduğu halde yarısından çoğunu bitirdi seviyesi ikinci sınıflarla eşdeğer belkide yüksek demişti epey bir düşündükten sonra ikinci sınıfa geçişini kabul ettik şimdi yine sınıf birincisi kardeşi birinci sınıfta o ikinici :besik::besik:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
burda birinin torunu var hergün dedesinin yanına geliyo mutlaka dükkana yanıma uğruyo gelince 4 yaşında filan bi kız o kadar cin o kadar konuşkan ki maşallahı var çok bilmiş bi geliyo bu ne o kim o neden öyle.... geçen gün gelmiş arkada küçük bi koltuk var bana diyo ki sen akşamları burda yatıyosun dimi ben de hayır evime gidiyorum dedim yalan şöleme sen ne zaman gelsem burdasın eve gitmiyosun sen burda kalıyosun diyo çok güldğm çocuk ne yapsın hep burda görünce:))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Oje sürmeme alışkın olmayan kızım dün oje sürdüm,durup durup tırnaklarıma bakıp silsene anne diyo

şimdi de döndü bana diyo ki anne bunlar ev ojesi değil dışarı ojesi silsene dedi:cokkomik:

E napsın çocuğum alışkın değil rahatsız oldu:cokkomik:

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
eşimin yiğeninin henüz yeni yumurtladığı lafı söleyim.gecen hafta tatilden dönerken arabaları ile "benim bu arabayla işim bitti,incem artık ben":cokkomik:10-12 saatlik bir yolculuk sırasın da sıkılmış kız.kendisi 2 yaşını yeni bitirdi bu ara da:D

ha bir de "öteki" yerine "agididi" diyo.ne demekse o:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar