benim küçük cadımın yaptıklarını anlatsam ooooo sayfalar dolar heralde çünkü tam bir laf cambazıdır ama küçükken kimi harfleri söyleyemezdi mesela kelebeği söylerken kebelebek derdi mutfağa futfak ikizi olan oğlumda küçükken r harflerini söyleyemezdi 4yaşındayken anneler gününde annecim sana bir süprizim var haytık r hayfini söyliye biliyoyum bende söyle oğlum dedim o da bana bak şimdi arrrrrrrraba demişti arabayı söylerken r harfini bastırarak söylemesi çok komikti
küçük cadımın hayali hep bir bisikletti babası kızım dah yaşın küçük daha erken dediğinde kiiiiim benmi küçüğüm babcım baksana sen benim boyuma nerem küçük ben artık büyüdüm hem sen bana demiyormusun yaramazlık yaptığımda artık büyüdün böyle haylazlıklarından vazgeç diye şimdi de küçüksün diyorsun karar ver artık büyüdümmü yoksa küçükmüyüm diye derken aradan epey bir zaman geçti ve markete indirimde bisiklet geldi bana anne babama söyliycem bana o bisikleti alsın çok güzel tam istediğim gibi diyince bende ona yok sena babanın alcağını sanmıyorum dedim kızım da bana annecim benim adım ne senanur bende senanur sa o bisikleti aldırırım sonuç ne dersiniz kızlar evet dediğini yaptırdı ve o bisikleti aldırdı nasılmı hadi onu da anlatayım
akşam oldu babası geldi bana annecim babam yoruldu bütün gün çayı hazırmı babamın dedi ben ne yapmak istediğinin farkındaydım ama farkında olmayan babası evet kızım çok yoruldum dedi biliyorum babacım sen hep bizim için yoruluyorsun sen uzat şöyle ayaklarını ben sehpanıda getireyim
ayaklarınada masaj yapayımmı babcım diyo bende alttan alttan gülerek olanları izliyorum babsıda yok kızım okadarda değil diyince tamam babiş bend eşöyle bir yanına geleyim canım babiş diyip maskotluklarını sürdürürken birden aaaaaa babacım ben bugün ne gördüm biliyormusun annemle markete giitiğimizde hani o benim beğendiğim bisiklet varya 100 liraya gelmiş nekadar ucuz değilmi okadar da pahalı değil 100 lira nedirki senin için hemde biliyorum benide üzmeyi sevmiyosun alırsın değilmi babişim bana o bisikleti diyip bir masum ifadeyle babasının yüzüne baktıki babsıda dayanamayıp tamam kızım annene yarın parasını veririm alırsınız artık büyümüşsün ya sürebilirsin değilmi bisikleti diyince aaaa tabi babiş büyüdüm sürebilirim ama sen yarını bekleme şimdi bana ver ki parayı bende rahatca uyuyabileyim bisikletim alınıyo diye babişim dedi ve parayı babadan kopardı
6yaşındayken bu kadar politikacı bir çocuk olurmu kızlar soruyoyrum şimdi sizlere