Çocuğunu bırakıp fuhuşa kaçtı!!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
nuray-fuhus.jpg

Çocuğunu bırakıp fuhuşa kaçtı

Bursa'da 3 yıllık evli olan, 1 çocuk sahibi kadın, fuhuş için evden kaçmış

Güncelleme:05 Eylül 2010 14:09
Bursa'da 3 yıllık evli olan 30 yaşındaki Nuray Ö., geçen ay 6 aylık oğulları F.'yi babası Abdurrahman Ö.'ye bırakıp evden kaçtı. Polis, 30 yaşındaki Abdurrahman Ö.'nün şikayeti üzerine Nuray Ö.'yü, birlikte fuhuş yaptığı öne sürülen 4 kadın ile birlikte gözaltına aldı.

Merkez Osmangazi İlçesi’nde oturan ve bir süredir işsiz olan Abdurrahman Ö., geçen ay oğlu Furkan ile kendilerini terk edip kaçan eşi Nuray Ö.'nünn hayatından endişe ettiğini belirterek, bulunması için Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu.

'KENDİ İSTEĞİMLE YAPTIM'
Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kaçırıldığı düşünülen Nuray Ö.'nün telefonlarını savcılık izniyle dinlemeye aldı. Yapılan teknik takip sonucu Nuray Ö.'nün para karşılığı fuhuş yaptığını saptayan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün üç ayrı eve yaptığı eş zamanlı baskında, Nuray Ö, ile birlikte fuhuş yaptığı ileri sürülen Özlem V. (29), Gülhan K. (35), Hüsne S. (29), Fatma Ş. (30) ve kendilerini pazarladığı öne sürülen Hakan Ç.'yi (29) gözaltına aldı.

Polisteki ifadesinde kendi isteğiyle fuhuş yaptığını söylediği ileri sürülen Nuray Ö. serbest bırakılırken, sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 4’ü kadın 5 şüpheli, ‘Fuhuşa aracılık etmek’ ve ‘Fuhuş için yer temin etmek’ suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
oha ya tövbe tövbe bide kendi isteğiyle kaçmış hiçmi utanma sıkılma yok sen aklımızı koru YARABBİ

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
az once cocugumu okula birakirken,,evli iki cocuk annesi(daha kucukler)baska bi adama asik oldum diyerek,yuvasini yikan ve cocuklarini perisan eden bi tanidigi gordumde,icimden dedim ne oldu boyunmu uzadi,,,cocuklarini perisan ettin,,,

ALLAH akil fikir versin boylelerine,,,

sagol canim:panter:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aptal kadın millet fuhuştan kurtulup evim olsun yuvam olsun die bakar bu ne yapmış...belki şimdi kolay para tatlı geliyo ama 2 3 sene sonra bu işin sonu olmadığını görünce alır boyunun ölçüsünü........

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
ya bide nasıl çocuklarını bırakıyorlar nasıl kıyıyorlar onlara yarın öbür gün senin annen böyleymiş derlerse bide eliss kardeşin bahsettiği tanıdık yahu bir adam ve yahut kadın uğruna nasıl çocuklarını bırakırlar ben onların bi gülümsemelerine kurban olurum onlara gelecek taş bana gelsin nasıl annelik anlamıyorum bi yerde okumuştum insanlarda analık babalık hormonları varmış kimisi çok çalışır kimisi hiç çalışmazmış bunlarınki kökten yokmuş herhalde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar