Çocuklara seks pratiği yaptırmışlar!

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Çocuklara seks pratiği yaptırmışlar!

Almanya'nın Duisburg kentinin Walsum semtinde bulunan ve yaklaşık 120 çocuğun kayıtlı olduğu öğrenilen bir anaokulunda (kindergarten) küçük yaştaki çocuklara, cinsellik dersi adı altında çıplak olarak seks pratikleri yaptırıldığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Olayı öğrenen ve çoğu Türk olan veliler çocuklarını anaokuluna gördermezken, kırkı aşkın ailede kendilerine haber verilmeden çocuklarına yaptırılan uygunsuz dersten dolayı anaokul yetkililerinden şikayetci olmak üzere imza toplayıp avukata başvurdukları öğrenildi. Yapılan araştrmalar ve dinlenen çocuklardan, söz konusu anaokulunda iddia edilen uygulamanın altı yıldır yapıldığı anlaşıldı.

Alman çocuk ailesine söyleyince ortaya çıktı
Bir Alman çocuğun, evde yaptıgı uygunsuz denemeleri fark eden ailesine "Bunları anaokulunda öğreniyoruz" demesiyle patlak veren ve daha sonra çok sayıda çocuğun doğruladıgı iddia edilen anaokul skandalı, başta aileleri olmak üzere çocuk velilern de adeta şok etkisi yaptı. Habercilere konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınan anaokul yetkililerinin, çocuk velilerine bu uygulamadan haberiniz vardı, şimdi neden olayı büyütüyorsunuz diye tepki gösterdikleri dile getirildi.

Duisburg Gençlik Dairesi (jugendamt) Müdürü Thomas Krützberg'n çocuk velilerine, 'söz konusu anaokulunda iddia edilen uygulamalar bilgimiz dahilinde değildi' dediyi belirtildi. Öteyandan Duisburg kriminal polisinde, olay için özel suruşturma başlattıgı öğrenildi.Türk ailelerin yanısıra, çok sayıda Alman velisininde olaya tepki gösterdigi ve şikayet için başlatılan imza kampanyasına da katıldıkları öğrenildi.

Ayrıca yerel yayın yapan bazı Alman gazetelerin, konuyu Türk aileler cinsellik dersine tepki gösteriyor şeklinde çarpıtarak okurlarına duyurmasına, Türk veliler hadise yine bize maledilmek isteniyor diye tepki gösterdiler.

Skandal anaokul olarak dilden dile yayılan anaokulunda kendisininde bir erkek çocuğu kayıtlı olan ve şikayet için başlatılan kampanyaya imza toplayan Oktay Aksakal (37), bize şok etkisi yaptı diye nitelerndirdigi olayı şöyle anlattı:

"Bir Alman çocuğun, evde misafir olan arkadaşına gel seks oyunu oynayalım diyerek elbiselerini çıkartmaya başlamasın fark eden annesinin napıyorsun diye sordugunda aynı çocuk, biz bunları anaokulunda öğreniyoruz demesinin üzerine anneside olayi bizlere anlatınca olay ortaya çıktı. Çocuklardan dinledigimizden anlaşılıyor ki altı yıldır süren bu uygulamada, çocuklara bilinen ders değil tamamen seksi pratikler yaptırılıyor. Dokuz yaşındaki çocuklara bile okullarda cinsellikle ilgili ders vereceklerinde ailelerin imzasına başvurulurken, bu iğrenç uygulamadan bizleri kesinlikle haberdar etmediler.

Evlilik dersi adı altında çocukları çırılçıplak bir odaya kapatarak, tamamen yetişkin insanların karşı cinsle yaşadıgı cinsellikten pratik uygulamalar denetiyorlardı. Çocuklar, birlerinin cinsel organını elleyip, öpüyorlarmış. Bundan dolayda bazı çocuklar, bir oyunmuş gibi evlerle soyunup aynı olayı denemek istiyorlar. Çocukların anlattıgına göre, anaokulunda bir erkek çocuk yabancı bir cisimi sürterek, bir kız çocuğun cinsel organını yaralamış.

Bu anaokulunda çalışan bir erkek üç Türk de, diğerleri gibi bu çirkin olayı içine atılan çocukların odasında nöbet tuttular. Bunlar bilinsin diye anlatmak istiyorum. Bu işin Türk'ü, Alman'ı yok. İnsanlık dışı bir olay. Yaklaşık kırk aile, anaokulunda bulunan görevlilerin cezalandırılması için imza verdik ve özel bir avukatı olayı takip etmek için görevlendirdik."

Çocuklara 'evde ailenize anlatmayın' demişler
İki kız çocuğu aynı okulda eğitim gören ve başka bir semte taşındıgı için iki ay önce küçük kızını başka okula yazdıran Hatiçe Çelik, olayI öğrendigimizde şok olduk.Büyük kızım dört yıl, bu okula geldi.Taşındıgımız içinde iki ay önce küçük kızımı burdan alıp başka okula yazdırdık.

Ama bu uygulamanın altı yıldır yapıldıgı söyleniyor.Bu durum bizim çocuklarımıza da, uygunlandıgını tahmin ediyoruz şeklinde anlattı.Çocuğunun kalan evraklarını almak için anaokuluna geldigini söyleyen anne Hatiçe Çelik, kızımıza soruyoruz ama korkudan anlatmıyor.Galiba evde anlatmayın diye çocukları tenbihlemişler.Bu olay bizi çok üzdü. Araştıracagız ve kanuni yoldan hakkımızı sonuna kadar arayacagız şeklinde tepkisini dile getirdi.

Artık çocuklarını göndermiyorlar
Olayın patlak vermesiyle adeta şok yaşayan Türk veliler, dün itibariyle çocuklarını söz konusu anaokuluna görmeme kararı alırken, aynı karara bir çok Alman velininde katıldıgı öğrenildi.ÇocuklarIna yapIlan bu yanlış uygulamanın kendilerini üzdügünü ve çocukların psikolojisini olumsuz etkiledigi gerekçesiyle avukata başvuran Türk velilere, yine aynı şekilde çoğu Alman velininde imza vererek destekledi öğrenildi.Veliler, görevlendirdikleri avukat için aralarında kırk ailenin imzayla destek verdigi öğrenildi.

AGAC

Yeni Üye
Tepki
1
igrenc kelimesinin basit kaldigi kaldiramadigi bir olay,igrenc derken bile igreniyorum.bu cocuklarin pskolojilerini degil dusunmek derbeder eden bu insanlar nasil olurda anaokulu acarlar aklim almiyor.ya benim aklim yetersiz yada onlar akilsiz anlayamiyorum ,anlayamiyorum,anlayamiyorummmmmm.
selametle...(her ne kadar selameti kayip etsekte yinede selametle)

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
artık çocuklarımızı okula bile gönderemez duruma geldik
biz kimseye güvenemeyecekmiyiz ya
çok sinirliyim diyecek bişey bulamıyorum

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
yuhh be !!! bunun pratigimimi yapilir, hayret pes diyorum yaniiii.....
sapik nesiller yetistirmek istiyorlar heralde, zaman gercekten kotu zaman ...

nerissa

Daimi Üye
Tepki
326
ya nolacak bu dünyanın hali.herşey dahada kötüye gitmeye başladı artık.işi çığrından çıkarmışlar.ayıp ya...

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
nasil insanlik bu anlamakda zorluk cekiyorum.ins umuyorum ki,yaptiklari yanlarina kalmaz ve veliler haklarini sonunda kadar ararlar.cezali cezasini cekmedigi müdetce bu tür igrencliklerin ardi arkasi bitmeyecektir.

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
ya şuan nediyeyim bilemiyorum şok oldum bu nasıl ders pratiği resmen..................... yuh artık Allah cezanızı versin....bu çocuklar 6 yaşında nasıl gözlerini korkutmuşlarda altı yıldır hiçbir çocuk söyleyememiş...

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Resman sinir bozucu inanmıyorum ya sözün bittiği yer burası.Ne demek ya..
Akla uygun değil pes diyorum pes yani.ne günlere kaldık ALLAHIM.

ece

Daimi Üye
Tepki
367
Allah kahretsin pislikler
Tertemiz meleklerede mikroplarini bulastiriyor
Allahim yok etsin boyle pislikleri

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar