Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bazen izliyorum çocuklarımla heidi hala çıkıyor. Uçn kaz da çıkmıştı heyecanla izlemiştim onlarla hatta demiştim onlara bakın ben küçükken bunları izlerdim diye.Ama eski tadı vermiyor.Çocukken izlemek daha güzeldi. Her şey zamanında güzelmiş.Ama haidi nin tadı hiç bozulmadı. Yaşlansam da aynı heyecanla izlerim haidiyi...
hem büyüdüğümüz için tad alamıyoruz hem de bizim çizgifilmler gibi manzaralı doğası olan çiçekler kelebekler olan çizgifilmler kalmadı.Ahhhhhhhhhh ahhhhhhh nerde o eski çizgifilmler..
evet biran izledigim donemlerim aklima geldi, ama simdi bazilarini kizimla seyrediyoruz ve ben cizgi film seyretmeyi seviyorum ama kizimla daha bi keyifli
ay evet ya .bende bir hoş oldum görünce.bizler çok şanslı bir kuşakmışız gerçekten.şimdiki çizgi filmlerden hiç hoşlanmıyorum.nerde eskiler.ay yaşlanıyormuyum ne?emeğine sağlık canım çok hoş şeyler anımsattın bize .sağol
ne guzelmıs eskı cızgı fılmler oyunlar
seker kız candy ı bende cok severdım ılk bolumunden son bolumune kadar ızlemıstım
sımdıkı cızgı fılmlere bakıyorumda hep sıddet savas var.
banada çok koymuştu antoninin ölümü
yeni evliydim eşimi işe yolladıktan sonra izlerdim şeker kızı
duygusal bi dönemdeydim demekki antoninin ölümünü kabullenememiştim :gul: :gul: