Çocukluğunuz nasıl geçti?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bende evde durmazdım devamlı sokaklarda oynardım hele o çamurla filan oynamaya bayılırdım annemin kurabiye kalıpplarını aşırmıştım onlardan çamurdan kurabiye yapıp kurutup kardeşimle evcilik oynardık:) bi de hep yaramazlık yapıp kardeşimin üzerine atardım o da benden küçük olduğu için azarı hep o yerdi sonra gelip bana niye yalan söylüyosun diye kızınca ne yalanı kızım sen yapmadın mı derdim yüzsüz yüzsüz o bile inanırdı kendinin yaptığına:)))

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ben ailenin 3 çocuguyum abimle aramda 9 ablamla 6 yaş var birde erkek kardaşim var 2 yaş küçük birde babam beni çok istemiş neyse kısaca babadan yüz bulmuş şımarık bir kız olarak büyüdüm o kadar şımarık inattımki annem okul tatil oldumu beni köye babaanneme yollardı çünkü kardeşimle birbirimizi parçalardık :gul:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bende dışardan çok hanımefendi görünürdüm ama yapıcağım yaramazlığı da çaktırmadan yapardım zaten günüm sokakta geçerdi arkadaşlarla bütün gün oynardık acıkınca elime ekmek arası birde yazın 3-4kere dondurmacıya giderdim mahalleye dönme dolap gelirdi çok binerdim

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Çok yaramaz erkek çoçuğu gibi bir çocuktum. Kendime özgüvenim çoktu. Erkek çocuklarını döverdim anneleri anneme beni şikayete gelirdi. Bir keresinde çocuğun birini dövdüm eve geldim annesi anneme şikayet ediyo tabi. Annemde beni dövecek sandım tavuk kümesine saklandım. Kümesten çıkıncada kaşınmaya başladım. Tavuk biti gelmiş üstüme.. Güzel bir çocukluk geçirdim. Hepsini anlatmaya kalksam roman olur.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çocukluğumuzu az çok yaşamışız çok güzel bişey bu :))

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Komşuların kapı zillerine basardık,sonra kaçardık..
Hele sokağımıza yeni bir bina yapılmıştı ve ilk defa oradaki kapı zilleri megafonlu idi.Ülen bu ne ki diye zillere bir bastık kadının biri kimooooooo diyeee bağırmazmı..
Kaçın ülen yakayı ele verdik diye bir kaçışımız vardı ki anlatamam:kptmya:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cocouklugum tam bı cocuk olarka gectı gece 12 kadar dısarda oynuyarak erkekelrle furtbol musket kart oyunu kızlarla veleybol ıp atlama:D

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Harıka bır cocukluk gecırdım.Ve bu gunlerın benzerını bıle kızımın yasayamıyor olmasından cok uzuntu duyuyorum...

R

Rosie

Misafir
çok güzel :huhuu: ben çocuklugumun bir bölümünü kız gibi bir bölümünü erkek gibi geçirdim. bi zamanlar oturdugumuz yerde hiç kız yoktu hep erkek arkadaşlarım vardı silahcılık filan oynardık.artık babamdan bebek filan değil araba,silah,action man filan istiyordum :D

H

Hera

Misafir
Çok Güzel geçti Futbol topum vardı Maç izlerdim aynı zamanda kadillak son model kırmızı bir arabam vardı ve de Araba Koleksiyonum gittiğim hetyere onları götürürdüm çok tatlı bir kız çocuğuydum sevgi dolu büyüdüm çok ta Cilveliydim

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Harika bir çocukluk geçirdim , yemyeşil mis gibi temiz havası olan harika bir yerde büyüdüm.
İstediğim zaman sokaklarda koşup , komşunun hazırladığı salçalı ekmeği çekinmeden yiyebildim..
Kedim , köpeğim bir sürü hayvanım , tırmanabileceğim ve meyvesini yiyebileceğim sürü ağaç vardı..
Çok şanslıydım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar