Çocukluğunuzun En Çok Özlediğiniz Yanı Nedir?

ÇocukLuğunuzun En Çok ÖzLediğiniz Yanı Nedir?

• Kullanılan toplam oy
    47

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Çocukluğumun
1-5 yaş arasında mahallemi,arkadaşlarımı ve oyuncaklarımı
5-10 yaş arasında yaptığım fırlamalıklarımı
10-15 yaş arasında geleceğe dair kurduğum hayallerimi
15-20 yaş arasında okulumu ve o yıllara ait herşeyimi özledim:(

çiğdem

Aktif Üye
Tepki
189
valla ben çok daha güvenli olduğu için çocukluk yıllarımın hepsini özledim.geçen gün eşimede aynı şeyi söyledim.KEŞKE İMKANIM OLSADA ÇOCUKLARIMI BENİM BÜYÜDÜĞÜM ZAMANDA BYÜTEBİLSEYDİM.şimdi herşeyden korkar oldum.kimseye güvenim kalmadı.o yüzdende güvensiz çocuklar yetişiyor maalesef.birileri zaman makinesi yapsaya.alır çocuklarımı gider büyüyüncede geri gelirdim:)

OP
__asli__

__asli__

Daimi Üye
Tepki
448
cok haklisin cnm..bu zamanda cocuk yetistirmek o kadar zorki..

hayatin gidis hatii hic güzel degil..ne kadar iyi yetistirmeye calissanda bazen yinede problemler cikiyor..allah sonumuzu hayir etsin diyorum..

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Zor bir çocukluk geçirdiğim için fazla hatırlamak istemiyorum doğrusu..:confused:

Tepki
8.216
mahallemi özledim arkadaslarımı kızlarla hep evcilik oynardık yada ip atlardık:) seksek oynardık ya doyasıya yaşadım çocukluğumu aslında... şuan da çocuklar gerçekten bızler gibi yaşayamıyor maalesef çunku ortam bozuk bızım zamanımızda en azından 1o sene öncesi bu kadar kotu değildi etraf......

G

GuL_CiCeGi

Misafir
kendi basıma cok yere gıderdım ben hep yanlız kalıp dolastıgım yerleri cok özledim

türkiz

Yeni Üye
Tepki
8
Biz çok il değiştirdik her gittiğim okulda, mahallede, anneannemin köyünde çok güzel anılarım ve çocukluğum var.İnşallah benim çocuklarımda benim gibi güzel bir çocukluk geçirir.

sedef

Üye
Tepki
25
çocukluğum iyi geçmediki neyi özleyeyim.sadece babaannemle geçirdiğim köy hayatını özleyebilirim.

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
bende mahallemi arkadaslarimin evimize gelip bana seslenmelerini disardi cikip aksamlari sahildeki gezmelerimizi, gercekten cok guzel yillarmis...
ozamanda o anlari begenmiyordum, demekki su ozlemleri biyana birakip, bu anin tadini cikartmak gerekir, ileride bu anlarida ozlicez, ozamanda daha yasli olmus olucaz :)
erkese hayirli saglikli yillar

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
ben büyüklükle küçüklük arasında bişeyim bilmiorum ki ne diyim ama bnmde çok fırlamalarım var halada var acayip manyak bişiyim istedigim şeyi yapmadan yaptırmadan bırakmıorum umudumu kesene kadar uraşıorum:gul::gul::gul:

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
babam kışın çikolata alırdı yazında dondurma alırdı bana gece gelirdi işten beni sıpa gözlüm diye uyandırırdı ben bunları özledim babamın beni sevmesini özledim.

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
oyunlarımızı,arkadaşlarımı,bayramları,rahat ve gamsız sebepsiz mutlu oluşlarımı.......

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar