Çoğumuzun başına gelmiştir ne yapardınız bu durumda?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben de hayatta söyleyemezdim çünkü genelde eşine yüzde yüz güvenen kadınları sadece kocan seni aldatıyor demekle zaten ikna edemezsin yuva yıkmaya çalışsan kadın durumuna düşmek istemezdim sadece erkeklere fazla güvenme derdim o kadar:dertli:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
söyleyemezdim
heleki esine 100de 100 güvendigini her firsatta dile getiriyosa
ama bir sekilde ima yoluyla anlatmaya calisirdim sanirim
arisinde dedigi gibi elde delilde olmadan yola cikilmaz zaten
ters tepki verip olan bana olur arada:dertli:

aysegul hanım

Daimi Üye
Tepki
252
soylemeyemezdım fakat bıle bıle goz yumamam oyle bır terbıyesızlıge. derdımkı eslerımıze telefonla yada bılgısayar yoluyla 1 ay falan deneyelım derdım sadakatlerını olcelım zaten oyle bır adam acık verır.

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
benim başıma geldi çokta yakın arkadaşımdı ama hiç birşey demedim çünkü er yada geç ortaya çıkacagını bılıyordum ve çıktıda

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Mesela bi yakınınız eşine çok güveniyo asla benii aldatmaz diyo araları da çok iyi ama adam eşinizin arkadaşı eşinizde size adamın kırdığı cevizleri anlatıyo...Ne yapardınız bu durumda?

Onu bırakır eşimin ensesine yapışırım :ko siz aranızda neler konuşuyorsunuz öyle sen neler anlattın dökül bakem diye :gul:

Şaka bir yana konuya dönecek olursak :dusun: kadına küt diye söylersin birde kötü olan sen olursun o yüzden kendisinin fark etmesini sağlayabilirsin diyeyim...

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.798
sizden iyi olmasın bir komşum var kardeşim gibidir ona böyle birşeyi anlatmak zorundaydım biliyordu aslında kocasının ne mal olduğunu da yakalayamıyordu ama evet direk söylenemiyor böyle birşey bende şaka ile karışık bişeyler söyledim uyandı garibim uyandı ve eşini de o kadını da hastanelik etti :nazo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar