MALZEMELER:
4 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı süttozu
3/4 su bardağı toz şeker
200 ml çiğ krema
YAPILIŞI:
Hepsi karıştırılıp yoğrulur, minik yuvarlaklar yapılıp hindistan cevizine bulanır. (Katılaşması için buzdolabında muhafaza edilir.İstenirse küçük kağıt kalıplarda servis yapılır
alıntı
4 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı süttozu
3/4 su bardağı toz şeker
200 ml çiğ krema
YAPILIŞI:
Hepsi karıştırılıp yoğrulur, minik yuvarlaklar yapılıp hindistan cevizine bulanır. (Katılaşması için buzdolabında muhafaza edilir.İstenirse küçük kağıt kalıplarda servis yapılır
alıntı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.