Çok geçmiş olsun Oruc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Sitemizin en hanımefendisi Oruc'umun en büyük kızı düşüp,beyin kanaması geçirmiş.
Buradan kendisine çok ama çok geçmiş olsun diliyorum..
Rabbim bir daha böyle acılar bir daha vermesin inşallah:cicek:

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
canım benim sağolasın çok şükür şimdi iy Allah'ım kimseye böyle acılar yaşatmasın...

hanımlar en ufak şeyi bile evham edin hemen doktora gidin çünkü benim kızımı iyi diye eve gönderdiler azıcık bir başı ağrıdı ilaç verdim geçti ama içim rahat etmedi götürdüm meğer beyin kanaması geçiriyormuş çok şükür ilaçlarla yapılan tedaviyle iyileştik şimdi evimizdeyiz...

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
oruç canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm herşey üstüste geldi allah beterinden korusun inşallah

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Çok geçmiş olsun oruç..Allah bir daha yaşatmasın canım..çok kötü bir durum yaşamışsın..İnşallah şimdi daha iyidir..gelmiş geçmiş olsun..

Hamarat

Daimi Üye
Tepki
749
canım benim sağolasın çok şükür şimdi iy Allah'ım kimseye böyle acılar yaşatmasın...

hanımlar en ufak şeyi bile evham edin hemen doktora gidin çünkü benim kızımı iyi diye eve gönderdiler azıcık bir başı ağrıdı ilaç verdim geçti ama içim rahat etmedi götürdüm meğer beyin kanaması geçiriyormuş çok şükür ilaçlarla yapılan tedaviyle iyileştik şimdi evimizdeyiz...

Canım şimdi okudum çok geçmiş olsun
Allah korumuş
bana bide evhamlı derler bak iyikide götürmüşsünüz
Allah'ım yaşatmasın birdaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar