IsheNuR
Daimi Üye
selam arkadaşlar ya galiba beni istemeye geliyorlar sonunda :sirin: elim ayağıma dolandı ne yapacağımı bilmiyorum istenirken ne giyilir ne yapılır ayyy bilmiyorum işte yardım edin sevgili tecrübeli ablalarım:lilav:
sadece hoş bir kıyafet giyin çok hafifte bir makyaj yap kahveleri sor nasıl içerler aradabir damat adayıylada göz göze gelmeyi unutma :1: bu arada mutluluklar
ayy dimi yaa :ilknur: ama kaynanamda kayın pederimde çok iyiymiş maşallah aldığım haberlere göre
amin inşallah teşekkür ederim canım.. tesettürlü olduğum için diz hizası deglde diz altnda bi etek düşünüyoru stnede dedgn gbi belden oturtmalı bi gömlek yada şık bir blüz dşnyorm bakalm belkide bi çarşyı ziyaret eder gelirim yarın:1::1: bu arada neden kırmızı bi sırrı falanmı var acabaHayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin.çikonun dediklerine bende katılıyorum. makyajını hafif yap diz hizası yada diz altı kumaş bi etek üzerine saten belden oturtmalı bi gömlek polabilir giyim tercihin.. gömleğin kırmızı olsun haaaa:1::1::1::1::1::1: