Aslı Oktay
Daimi Üye
Bu yıl eşimin bana evlilik yıl dönümü hediyesi Umre arkadaşlar:lilav: Rabbim izin verirse yarın yola çıkıyoruz...2 hafta o mübarek beldelerde olacağız inşallah
Teşekkür ederim sağolun güzel dualarınız için...dua ederim sizlere de :lilav:Ne kadar güzelll... Çok sevindim adına hayırlısıyla gidip gelin inş... Dualarınızda bizde olalım olur mu :ilknur:
Amiiinn Rabbim isteyen herkese nasib eylesin...Dualardasınızı inşallah...Allah razı olsun...Allah bizede nasip etsin bizlere dua edin oralarda .. Hayrlı yolculuklar şimdiden ..
Sağol canım Allah razı olsun dualardasınız inşallah:lilav:ne güzel hayırlı yolculuklar canım allah
herkese nasip etsin şimdiden kabul etsin dua ve dileklerinizi
bizlerede dua etmeyi unutma güle güle git şekerim
Aminnn Rabbim isteyen herkese nasib etsin...Dualardasınız inşallahne mutlu sana rabbim isteyen herkese oraları görmeyi nasip etsin.
bizlerede dua etmeyi unutma emi..
Amin canım teşekkür ederim Allah razı olsun aslında çok süpriz olmadı bir kaç gün öncesinden biliyodum ama evlilik yıldönümü hediyesinin bu olduğunu yeni öğrendim:lilav:ayyyy canım benim inan çok sewindimm hakkıyla eda etmenizi nasip etsin rabbim hemde bi anda way bee çok güzel bi sürpriz olsa gerek-rgulu:1:
Hayırlı yolculuklar canım benim Allah Dualrını kabul etsin çok Sevindim Bizler den de Dualarını ESİRGEME unutma :lilav: Allah Bizlerede Nasip Kısmet Etsin
Allahım Allahım ne güzel RABBİM BİZEDE NASİP EDER İNŞALLAH. canım adına çok sevindim duaların kabul olsun dualarında bizleride eksik etme gülüm
Hayırlı yolculuklar dilerim.Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin.
Sağol canım Dualardasınız inşallah dua isteyen herkesi dua defterime yazdım:lilav:canim ne mutlu sana
hayirlisiyla git gel insallah bizlerede du etmeyi unutma olurmu
Teşekkür ederim... RAbbim inşallah isteyen herkese nasip etsin:lilav:çok sevindim adına Allahım eşimle banada nasip etsin inşallah