Çok sevdiğiniz bir insandan bir anda nefret ettiğin oldu mu neden?

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
sevdimmi tam severim
sildimmide tam silerim
ama o raddeye gelene kadar sabirliyimdir
fakat sogudummu tamamdir
divinitynin yazdigi gibi allaha havale ederim

Ben de aynıyım sevdimmi tepelere çıkarırım soğudumsa da ağzıyla kuş tutsa birdaha eskisi gibi aslaaa olmam.:cirla:
Biz oğlaklar öyleyiz Birini sevince sahiplenir çok önemseriz.En ufak bir güvenimi kırsa ya da soğutacak hareket olsa artık bitmiştir.
Hayatımda da çok oldu.
Hatta bu sitede bile oldu :hihi:

Ama nefret etmedim hiç hayatımda kimseden.
Nefret benim lügatımda yoktur:verelini:

Emrahın eskiden bir şarkısı vardı
sevdimmi tam severim sildimmi bir kalemde...

Emrah da oğlak ve bu şarkıyı kendisi yazmış

roşum

Daimi Üye
Tepki
329
haksızlığa uğradıım veya kırıldıım insanlar oldu ,
nefret etmem ,o duygu biraz ağır, bana göre değil,
en fazla soğurum,kırılırım oda bi süre sona geçer ,ama izi kalıyo azda olsa...:hayir:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
nefret değilde çok sevdiğim için kendime kızarım tanımadığım verdiğim değer için üzülürüm hayatımdanda anınd açıkartırım

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
nefret etiğim oldu önce çok severim sonra nefret etiğim zaman da bi süre sonra geçer kinci değilimdir ama ama hiç bişey eskisi gibi olmaz çıkartırım hayatımdan

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
evet oldu malesef.ben bile onu tekrardan affetmek isterken bunu hiç yapamadım.bittimi birine olan sevgim bitmiştir.asla affetmem...

RAVA

Daimi Üye
Tepki
687
evet yaa oluyo böle şeyler.insanların ardından iş çevirenlere tahmmülüm yok.özellikle iş hayatında dahada artıo bu kuyu kazan severken nefret etmenin kaçınılmaz oldugu tipleerr-hmm

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
Ben de aynıyım sevdimmi tepelere çıkarırım soğudumsa da ağzıyla kuş tutsa birdaha eskisi gibi aslaaa olmam.:cirla:
Biz oğlaklar öyleyiz Birini sevince sahiplenir çok önemseriz.En ufak bir güvenimi kırsa ya da soğutacak hareket olsa artık bitmiştir.
Hayatımda da çok oldu.
Hatta bu sitede bile oldu :hihi:

Ama nefret etmedim hiç hayatımda kimseden.
Nefret benim lügatımda yoktur:verelini:

Emrahın eskiden bir şarkısı vardı
sevdimmi tam severim sildimmi bir kalemde...

Emrah da oğlak ve bu şarkıyı kendisi yazmış

tatlipozanim bizi negüzelde ifade etmis

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Abimin eşi,abimle evlenmdedn önce arkadaşımdı çok seviyordum. Abimle evlendikten sonra çok değişti daha doğrusu tanımadığım yönlerini tanımış oldum ve öyle çok nefret ettimki şimdi adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor. Mecburen biraraya geldiğimizde mesafeli davranıyorum ama genelde yana yana gelmemeye çalışıyorum.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Abimin eşi,abimle evlenmdedn önce arkadaşımdı çok seviyordum. Abimle evlendikten sonra çok değişti daha doğrusu tanımadığım yönlerini tanımış oldum ve öyle çok nefret ettimki şimdi adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor. Mecburen biraraya geldiğimizde mesafeli davranıyorum ama genelde yana yana gelmemeye çalışıyorum.

çok sinir bozucu bi durum olsa gerekk

Tepki
89
ben çok sevdiğim insanlardan asla bir anda nefret edemiyorum.çok fazla üzüyorsa beni zamanla sevgim azalıyor ama nefret edemiyorum

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
nefret yoktur hayatımda ama kalbimi kırdıysa asla affetmem konuşurum ama kesinlikle eskisi gibi olmaz ....:gozluk:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Çok sevdiğimdem nefret etmem kolay olmaz heralde.
Eski sevgililerim arasında çok sevdiklerim oldu , aynı kişiler tarafından üzüldüm de , buna rağmen nefret etmemişimdir..
Nefretimi kazanan insanlar oldu ama öyle basit şeylerle de nefret duymaz insan mutlaka canımı yakmışlıkları vardır :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar