cok tatlı bunlar yaa (;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
konyada bı pıknık alanındakı hayvanat bahcesınde cektıgım amator fotolar...:iloveyou:

3752.jpg

3757.jpg

3764.jpg

3770.jpg

3781.jpg

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
kendine haksizlik etme
amatörcede deme
kareler güzel
sayende gidip görmüs kadar oldum
ama en cok deve kusunu görünce gülesim geldi
annemin babasi yani dedem beni devekusum diye sever :)
nerem benziyosa :))))))))))
emegine paylasimina saglik:eek::eek:

hadıı yaa deve kussuu haaa sabah sabahh once aglattınız :aglayan:sonra guldurdun kız benı :gul::gul: ılahıı tsk ederım canım ben de o guzel kalbınle yaptıgın ıcten yorumun ıcın tsk ederım ıncım :sarilma::rose:

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
çok güzeller ben tavus kuşuyla kuğuya bayıldım.bu arada incim çok hoşsun gece gece güldürdün beni. deve kuşuna da hiç benzemezsin yaaa. fıstık gibi hatunsun maşallah.

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
çok güzeller ben tavus kuşuyla kuğuya bayıldım.bu arada incim çok hoşsun gece gece güldürdün beni. deve kuşuna da hiç benzemezsin yaaa. fıstık gibi hatunsun maşallah.

tsk ederım canım evet aynen bende ole demıstım ıncıme benı de cok guldurmustu :findik:

Çok güzel bunlar ya seneler var hayvanat bahçesine gitmiyorum ama en kısa zamanda gitmeliyim :)

tsk ederım canım begenmenıze sevındım :utangac::utangac:

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
çok güzeller ısıgı güzel yakalamıssın bencede kendine haksızlık etme ilk mesajındaki 3 foto ya bayıldım nede olsa kedigillerden:D:hhhhhh::hhhhhh:

tsk ederım canım sag olasın :eek: yorumun ıcın tesekkur ederım ayrıca dedıgım gıbı telden cekınce acıkcası pek ıcıme sınmemıstı benım ama begenmenıze sevındım -hmm:eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
resimler çok güzel beren cim hele tavuskuşşuna bayııldıım negüzel tam kanatlarıınıı açmıışşken yakalamıışşsıın pozu harikaa
paylaşşıım için teşşekkürler bitanem

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
resimler çok güzel beren cim hele tavuskuşşuna bayııldıım negüzel tam kanatlarıınıı açmıışşken yakalamıışşsıın pozu harikaa
paylaşşıım için teşşekkürler bitanem

rıca ederım sılam begenmene sevındım canım :eek: evet guzel bı anda yakaladım ama bıraz ugrasmıstım :sigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar