Collezione İndirim Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Türkiye’de moda sektörüne yön veren Collezione %50 ‘ye varan indirim fırsatları ile moda severlere gönüllerince alışveriş imkanı sunuyor.
Collezione’nin 2008 yazına damgasını vuran koleksiyonlarında; sadelik ve çekiciliği içinde barındıran retro desenleri günümüz trendlerine uyarlayan tasarımlar; canlı renkler, rahat kesimler, günün her saati rahatlıkla kullanılabilecek uyumlu kombinler dikkat çekiyor. Özellikle kırmızı, deniz mavisi ve yeşillerin hakim olduğu 2008 yazının vazgeçilmez renkleri arasında, açık giriler, kavun içi ve açık sarı bulunuyor Bu canlı renklerin hayat bulduğun Collezione tasarımları artık çok daha ucuz fiyata.

Collezione’nin %50’ye varan indirimlerinden yararlanmak ve modayı yakalamak istiyorsanız Haziran -Temmuz ayları süresince herhangi bir Collezione mağazasına uğramanız yeterli.

Collezione ürünleri ile dünya modasını yakalamak kendinizi yeni baştan yaratmak için % 50’e varan indirim fırsatını kaçırmayın. Yaz alışverişiniz Collezione ile iki kat keyfe dönüşsün.

alıntı

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
attachment.php

Yaz mevsimin sonlarına doğru yaklaşırken; mağazalardan sezon sonu indirim haberleri gelmeye devam ediyor.

Collezione; stoklarla sınırlı indirim kampanyasında inanılmaz fırsatlar sunuyor.Gömlek: 9,90 TL, pantolon: 14,90 TL gibi uygun fiyatlar devam eden indirim fırsatını kaçırmayın!

Ekli dosyalar

• 0A2AABFA12DCDA3C999E74E22422.jpg
    0A2AABFA12DCDA3C999E74E22422.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 28

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Arada denk gelenler oluyor :D Ama sürekli gidip alışveriş yaptığım bir yer değil.

G

guzelcem

Misafir
Ben beğenmiyorum collezionu.

Bana hitap eden kıyafetler yok aynen katılıyorum sana canısı :eek:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.084
emegine saglık arişim bunlarda benden..

Trendy ürünleri ve uygun fiyat avantajlarıyla gençlerin gözdesi olan Collezione; sezon ürünlerinde %70’e varan indirim uyguluyor.

242 satış noktasıyla tüm Türkiye’de faaliyet gösteren Collezione, mayo ve bikini, havlu, şort, gözlük, şapka ve rengarenk saatlerden oluşan geniş aksesuar koleksiyonuyla, genç, sıra dışı ve özgürlüğü seven tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

3,49 YTL’ ye satın alabileceğiniz, şifon pareolarla tamamlayabileceğiniz koleksiyondaki bikini ve mayolar 9.99, plaj terliği 4.99, pareolar 6.99, şapkalar 4.99, güneş gözlükleri 9,99 ve havlular 12,49 YTL’den başlayan fiyatlarla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar