CONTREX i duyan var mı?

tugbaaksoylar

Yeni Üye
Tepki
8
Kızlar,
Contrex diye bir su var nestleye aitmiş zayıflattığını duydum,hatta diyet yaparken yasadıgımız bas donmesı halsızlık hıslerını ortadan kaldırıyormus. kullanan var mı?dun aldım real den ılk etkı olarak daha sık tuvalete cıktıgımı soyleyebılırım ama uzun vadede deneyımlerınızı paylasırsanız cok memnun olurum.Tesekkurler...

M

madesam

Misafir
ben duymadım ama öyle bi etkisi varsa hemen alayım=) sen bizimle paylaş arkadaşım deneyimlerini

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
o idrar söktürücüdür kilo verdin zannedersin ,yağ eritmez hiç bir ilaç.Kastan ve sudan verirsin.İlaçlarla zayıflayanlar da iştah kesmek içindir .Ben kullanmayın derim

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
bu tarz şeylere rağbet etmeyin düzgün dengeli beslenmeyle kilo veriliyor ekmeği kıs acıkmadan yeme aç karna tatlı tüketme kilo almaya sebeb olan gıdaları nadir tüket verilir...başka bir sağlık problemi yoksa hepsi sahtekarlık

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
doktorlar kesinlikle önermiyor bu tür şeyleri seni zayıflatırken bi taraftan da sağlığından eder Allah korusun...

OP
T

tugbaaksoylar

Yeni Üye
Tepki
8
kızlar ben denedım ve denemeden oncede doktoruma danıstım. ıcerıgınde dogal olmayan hıc bırsey yokmus. normal suyun aynısı yanlız daha fazla mıneral ıcerıyor.bu sayede dıyet donemlerınde yasadıgımız basdonmesı ve halsızlık hıssını ortadan kaldırıyor.dıger saglıksız urunler gıbı sızı sağlıksız bır sekılde zayıflatmıyor.dıyet donemlerınde yasadıgımız problmelerı ortadan kaldırıyor ve daha keyıflı bır dıyet donemı yasıyorsunuz kı yaklasık 15 gundur dıyetteyım ve ıse yaradıgını soylıyebılırım.ustelık sadece su ıcıyorsunuz ve boylece sıvı alıyorsunuz unutmayalım kı dıyet donmelrınde sıvı alımı olmassa olmaz. neyse ben denedım ve memnun kalıyorum.bı goz atın derım.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
başka sitenin reklamını yapmak ve link vermek sitemiz kurallarına görwe yasaktır. bir daha olursa uzaklaştırılırsınız.

OP
T

tugbaaksoylar

Yeni Üye
Tepki
8
mınerallı oldugu ıcın ıcme suyu kadar hafıf bır ıcımı yok.hatta kuyu suyu gıbı :)ama dedıgım gıbı ben uzun suredır kullanıyorum ve ınsan bır sure sonra alısıyor. 5 gunden sonra baya rahat bır ıcım oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar