Çöp şiş
Etin seçimi: Çöp şiş için özellikle kıvırcık kuzu etinin tercih edilmesi gerekiyor. Kuzunun but kısmından en iyi sonuç elde ediliyor. Kasabınızdan minik kuşbaşı şekline hazırlamasını isteyin.
Terbiyesi: Sadece tuz ve toz kırmızı biberi istediğiniz miktarda etin üzerine serpin ve elinizle karıştırın. Şişe dizin.
Izgarası: Mangalda pişiriyorsanız etin ateşten 15 cm uzakta olmasına dikkat edin. Ayrıca sağlık açısından odun ya da kömürün yanmış, kor halindee olması büyük önem taşıyor. Pişirirken kömürleşmesi kanserojen oluşmasına neden oluyor. Bu bölümlerin kesinlikle yenilmemesi gerekiyor.
Etin seçimi: Çöp şiş için özellikle kıvırcık kuzu etinin tercih edilmesi gerekiyor. Kuzunun but kısmından en iyi sonuç elde ediliyor. Kasabınızdan minik kuşbaşı şekline hazırlamasını isteyin.
Terbiyesi: Sadece tuz ve toz kırmızı biberi istediğiniz miktarda etin üzerine serpin ve elinizle karıştırın. Şişe dizin.
Izgarası: Mangalda pişiriyorsanız etin ateşten 15 cm uzakta olmasına dikkat edin. Ayrıca sağlık açısından odun ya da kömürün yanmış, kor halindee olması büyük önem taşıyor. Pişirirken kömürleşmesi kanserojen oluşmasına neden oluyor. Bu bölümlerin kesinlikle yenilmemesi gerekiyor.