Çöp şiş

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.311
Tepki
83.862
Puan
113
Konum
İstanbul
Çöp şiş

Etin seçimi: Çöp şiş için özellikle kıvırcık kuzu etinin tercih edilmesi gerekiyor. Kuzunun but kısmından en iyi sonuç elde ediliyor. Kasabınızdan minik kuşbaşı şekline hazırlamasını isteyin.

Terbiyesi: Sadece tuz ve toz kırmızı biberi istediğiniz miktarda etin üzerine serpin ve elinizle karıştırın. Şişe dizin.

Izgarası: Mangalda pişiriyorsanız etin ateşten 15 cm uzakta olmasına dikkat edin. Ayrıca sağlık açısından odun ya da kömürün yanmış, kor halindee olması büyük önem taşıyor. Pişirirken kömürleşmesi kanserojen oluşmasına neden oluyor. Bu bölümlerin kesinlikle yenilmemesi gerekiyor.


adanadan-hafif-tatlar_d21df55e-30be-4bf4-b4e4-978ba7e25e88_3.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst