Çorbalarla İlgili Püf Noktaları!!!

iReM

Daimi Üye
Katılım
20 Ekim 2008
Mesajlar
510
Tepki
539
Puan
93
Yaş
35
Konum
KOCAELİ
- Çorba tuzlu olursa, bir patatesi dörde bölerek içine atın. Patatesler yumuşayınca yemeğin tuzunu çekecektir. Ya da içine az miktarda şeker atılabilir.
- Çorbanın daha lezzetli olması için, et suyu veya tavuk suyu kullanın.
- Çorba yaparken soğan, havuç, domates, kereviz gibi sebzeler kullanılırsa daha lezzetli olur.
- Çorbanın daha lezzetli olması için, üzerine yağda kızarmış kırmızı biber, maydonoz nane ekleyebilirsiniz.
- Kalmış bayat ekmeklerinizi, fırında kızartıp kıtırlaştırarak, daha sonra çorbalarınızda, içine atmak suretiyle, kıtır ekmek olarak kullanabilirsiniz...
- Domates çorbası gibi bazı çorbaların üzerine rendelenmiş kaşar eklemek çorbaya ayrı bir lezzet katacaktır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst