Çukurca'da MAYIN patladı: 3 ASKER ŞEHİT OLDU

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
Allahım anasına babasına sabır versin mekanı cennet olsun bu teröründe sonu gelir inşallah

G

guzelcem

Misafir
ALLAH ailesine sabırlar versin LANET OLSUN TERÖRE kökten temizlenemedi, ÖZEL HAREKAT POLİSİMİZE bu yetki verilse askerin yapamadığını özel harekat timleri kökünden teröristleri temizler:kizdim::kizdim::kizdim: çukurca da askerimiz var inşaallah hayırlısıyla askerlerimiz vatan görevlerini bitirir son olsun artık

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
ALLAH ailesine sabırlar versin LANET OLSUN TERÖRE kökten temizlenemedi,* ÖZEL HAREKAT POLİSİMİZE* bu yetki verilse askerin yapamadığını özel harekat timleri kökünden teröristleri temizler:kizdim::kizdim::kizdim: çukurca da askerimiz var inşaallah hayırlısıyla askerlerimiz vatan görevlerini bitirir son olsun artık
Askerimiz* de polisimiz gibi Türkiye cumhuriyeti için Vatanımız için elinden geleni şereflice yapıyorlar.Ne demek askerimizin yapamasdığını.:kizdim::kizdim:Bu ayrımcılığınıza inanamıyorum.

Allah şehitlerimize rahmet eylesin.
Geride kalanlara sabırlar versin.

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum mekanlari cennet olsun insallah
tüm Türkiyemizin basi sagolsun onlar bizim evlatlarimiz cok üzüldüm yeter artik dökülen kanlar:aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar