Türk mutfağında etin önemi büyüktür. Lezzetli bir o kadar da kıvamında et yemeği yapmanın birçok püf noktası vardır. İşte et yemeklerinizin lezzetine lezzet katacak bir öneri…
Birkaç tane soğanı ince bir rendeyle rendeledikten sonra bir tülbentin içine sarın. Suyunu bir kaba aktarın ve içine bir miktar zeytinyağı, kekik ve defneyaprağı koyun. Etleri bu karışıma yatırarak 24 saat bekletin. Bu basit marina yöntemiyle etlerinizi çok daha lezzetli olacak.
Birkaç tane soğanı ince bir rendeyle rendeledikten sonra bir tülbentin içine sarın. Suyunu bir kaba aktarın ve içine bir miktar zeytinyağı, kekik ve defneyaprağı koyun. Etleri bu karışıma yatırarak 24 saat bekletin. Bu basit marina yöntemiyle etlerinizi çok daha lezzetli olacak.